Autor Wątek: Razor SIN AMP - robi się będze kurwić!  (Przeczytany 31258 razy)

Offline ITHMW

• Pr0
kurde, że też są ludzie którzy sobie sami strzelają w stopę uuuuuu  :P

...o kurwa za mało "u"  heh
« Ostatnia zmiana: 15 Cze, 2015, 18:03:59 wysłana przez ITHMW »
INTERSTELLAR

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
kurde, że też są ludzie którzy sobie sami budują piece uuuuuuu :P

Przyjacielu, masz włosy na dupie?

Psst... powiem Ci w sekrecie, że są tu źli moderatorzy, którzy mogą zechcieć Ci je wyzerować :)

Ghost, nie psuj zabawy ;)

Offline shogun616

• Prawie użytkownik
Nie widzę tego 'zła'.....ale całkiem interesujące profile psychologiczne się tutaj klarują.
Włosów na dupie nie mam bleereerrr
Nie jest najważniejsze, żeby być lepszym od innych lecz żeby być lepszym od siebie z wczoraj

Offline Lechu_

• Pr0
Gram tylko 15 min dziennie. Czasem nawet na gitarze.

Offline sinquestsound

• Pr0
  • Tekst osobisty
    • SinMix
Ależ mnie wkurwia to sklejanie postów - Pokręciłem trochę gałami na videło można obadać :D

Pozdrawiam.

Offline ITHMW

• Pr0
Piec świetnie reaguje na zmianę każdej z gał. Kurwa jak tak sobie go słucham to słyszę w tym piecu zmiany jakbyś skakał po wielu wzmakach. U mnie zawsze słychać ENGL'a ;-)

Anger na skręconym gain'ie gdzieś w połowie tego co kręcisz, świetnie podaje pod djent.

Ogólnie rewelka i dlatego przy takim monstrum wisiało by mi posiadanie Piwejuf, Mesuf, Engluf itp. heh
INTERSTELLAR

Offline sinquestsound

• Pr0
  • Tekst osobisty
    • SinMix
Dzięki @ITHMW  - trochę eq pokręcony ale da się przyzwyczaić  ;D Zrobię jeszcze podobne video z kanałem clean i crunch.

Pozdrawiam.

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Jest moc, wzmak ma swój własny charakter, mega mi się podoba :)

Offline sinquestsound

• Pr0
  • Tekst osobisty
    • SinMix

Pozdrawiam.

Posty połączone: 31 Lip, 2015, 16:32:34

« Ostatnia zmiana: 31 Lip, 2015, 16:32:34 wysłana przez sinquestsound »

Offline Razor89

• Gaduła
Ostatnie modowanie SINa spowodowało usunięcie pewnych niedociągnięć. Przede wszystkim usunięcie delikatnego brumu, słyszalnego z wyłączoną bramką. Uniemożliwał on zrobienie profili. Teraz już profile można zrobić, ale z tego co mówił @sinquestsound to ich wypuszczał nie będzie :D Druga ważna modyfikacja  to zredukowanie wkurwiającego nadmiaru góry. Do tego jeszcze kosmetyka, poprawa softu itp ;)

Dwie ostatnie próbki nagrane już po modach ;)
« Ostatnia zmiana: 31 Lip, 2015, 17:13:25 wysłana przez Razor89 »

Offline 2BeFree

• Gaduła
  • me, me and me
    • Distand Dream
K U R W A, a mówiooo, że nie można zrobić czegoś do wszystkiego :) ja jebie ma potencjał to cudo - nie mówię o fajerwerkach ale o samym brzmieniu - słychać tam szerooooookość obwodnicy w stanach :)

Na początku próbki odrzuciła mnie sterylność ale jak @sinquestsound zaczął tam palucha wsadzać to mi się ciepło zrobiło :) no fajnie, fajnie :)

Offline sinquestsound

• Pr0
  • Tekst osobisty
    • SinMix
K U R W A, a mówiooo, że nie można zrobić czegoś do wszystkiego :) ja jebie ma potencjał to cudo - nie mówię o fajerwerkach ale o samym brzmieniu - słychać tam szerooooookość obwodnicy w stanach :)

Na początku próbki odrzuciła mnie sterylność ale jak @sinquestsound zaczął tam palucha wsadzać to mi się ciepło zrobiło :) no fajnie, fajnie :)
Dzięki w imieniu swoim i Razora :D

Pozdrawiam.

Offline Razor89

• Gaduła
Jak dokończę obecny projekt to może zrobię wzmak wzorowany na SINie ale w wersji mocno odchudzonej - 3 kanałowej. Wywalę reverb, jeden kanał i zbędne przełączniki ;) Bo taki kombajn miał być jeden i tak zostanie :D Udowodniłem, że się da haha

Offline 2BeFree

• Gaduła
  • me, me and me
    • Distand Dream
Jak dokończę obecny projekt to może zrobię wzmak wzorowany na SINie ale w wersji mocno odchudzonej - 3 kanałowej. Wywalę reverb, jeden kanał i zbędne przełączniki ;) Bo taki kombajn miał być jeden i tak zostanie :D Udowodniłem, że się da haha

4 nie 3 :) albo jakiś pstryczek jakiś 3 - ja tak paczam, że 4 z Vulture to tak idealnie: Clean, Crunch, Rytyhm i Zło :) rev. faktycznie można wyjebać bo i tak większość ma albo na podłodze / w rack albo nie korzysta i pętla + foot fajny :). Od bidy 3 były by też ok ale ja osobiście korzystam z 4 i wtedy bez dopłałek itd. :)

Offline Razor89

• Gaduła
Będą 3. Cztery to za dużo w tym przypadku. Będzie clean/crunch oraz anger i pride z sina w najlepszych konfiguracjach. To jest wzmak do napierdalania, a nie do grania ballad :) i wcale nie jest uniwersalny haha

Offline 2BeFree

• Gaduła
  • me, me and me
    • Distand Dream
Będą 3. Cztery to za dużo w tym przypadku. Będzie clean/crunch oraz anger i pride z sina w najlepszych konfiguracjach. To jest wzmak do napierdalania, a nie do grania ballad :) i wcale nie jest uniwersalny haha

to zależy co jest uniwersalne :) na DR-ce też Dżem grają :) spoko opcja Clean/Crunch ma sens. W MG nie mogłem tego ogarnąć do końca na 2 kanałach bo mi crunch robił za duży rozpierdol z głośnością :(

Offline sinquestsound

• Pr0
  • Tekst osobisty
    • SinMix
Witam,
Nie moje klimaty zupełnie :p Sinamp kanał Anger paka mesy i zilla.

Pozdrawiam.

Offline Amal_68

• Pr0
  • You've heard of the golden rule, haven't you?
Nope. Oddawaj strzał z gitar w ryj i flażolety z piekła!!
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!
*** http://ucio94.soup.io/ ***

Offline Lukas

• Gaduła
O kurde... :headache: faktycznie tutaj flażoleciki i cała reszta w brzmieniu gitar słabo w porównaniu z oryginałem który to osłuchany mam do bólu. Na innych numerach Razor kurwi ale tutaj coś poszło nie tak  ???

Offline sinquestsound

• Pr0
  • Tekst osobisty
    • SinMix
Ooooo kurwa ja pierdole  :D Jestem chujem z natury no ale... kumacie pojęcie "cover" Orginalny mix robiony był przez Colina Richardsona https://pl.wikipedia.org/wiki/Colin_Richardson Z tego co wiem to gity poszły na 6505 i VH4. Ślady które ja wykorzystałem to DI nagrane przez "jakiegoś" kolesia bas midi garów no ok orginalny steam wokali. A po wszystkim mówicie że nie ma tego czy tamtego - uważacie że to "wina" SinAmpa - hahaha poważnie?  ;D Jak na chu... a przystało zakończę tym optumistycznym akcentem :D

Spoiler

Pozdrawiam.

Offline Amal_68

• Pr0
  • You've heard of the golden rule, haven't you?
Co nie zmieni faktu że chujowe :)

Nie musisz się tłumaczyć, wszyscy kumaja. Po prostu to brzmienie które ukreciles jest do tego numeru chujowe. I to jest wina zapewne wielu czynników. Mi nie kurwi

Wszystko imho oczywiście.

Nie musisz od razu mieszać z błotem ;)

Spoiler

Rozumiem że jak komuś się podoba to leci lajk, ale jak już nie koniecznie to trzeba go naprostowac? Nie lubię takich strategii :)
« Ostatnia zmiana: 22 Paź, 2015, 22:47:58 wysłana przez Amal_68 »
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!
*** http://ucio94.soup.io/ ***

Offline sinquestsound

• Pr0
  • Tekst osobisty
    • SinMix
Co nie zmieni faktu że chujowe :)

Spoiler
A ja gadałem z kolesiem który zna kapele bo to jego znajomi z "ulicy" i mówi że to 6505 i vh4 - ale w gazetach piszom że....
Pozdrawiam.

Wysłane z mojego PSP5505DUO przy użyciu Tapatalka

Offline sinquestsound

• Pr0
  • Tekst osobisty
    • SinMix
A ja mam w dupie lajki - poważnie! Natomiast bardzo lubie porozmawiać sensownie z sensownymi argumentami tu ich nie widze...

Wysłane z mojego PSP5505DUO przy użyciu Tapatalka

Offline sinquestsound

• Pr0
  • Tekst osobisty
    • SinMix

Offline indabrain

• Pr0
  • http://www.miastogniewu.pl/
    • Miasto Gniewu
Razor bardziej jak 5150 ale w miksie super.
Zbieram na polu swej wiary, drobne fragmenty siebie....