Czarek. Wypracowałeś to sobie. Mieliśmy do Ciebie ogromny sentyment i dobrze o tym wiesz. Od Ciebie to się zaczeło Medusę dostałeś za free i miałeś ogromny kredyt zaufania. Zapewne także zdajesz sobie sprawe co zmieniło moje podejście. Zgodziliśmy sie na pewną sumę , wymagania miałeś natomiast znacznie większe. Kupno futerału właściwie gigbaga od Strandberga za 500 zł było dla Ciebie za wiele ale od nas oczekiwałeś ze zamówimy na wymiar. Po jakimś czasie ręce mi opadły od tłumaczenia Tobie ze to wszystko są ogromne koszty i dodatki. U Shura płacą nawet za zmianę kropek tymczasem miałeś wymagania i oczekiwania które w pewnym momencie przerosły mnie i faktycznie zamiast oddać Tobie pieniądze postanowiłem ze dokończymy instrument, chociaż suma jest poniżej kosztów produkcji ale na to się zgodziłem więc trudno.
Robisz teraz problem z napisu bo zapewne gitara ma iść na giełdę, ok nie moja sprawa, ale jednak boli. Nic na to nie poradze, podchodzimy do ludzi jak do ludzi i emocje niestety są, mimo ze to nieprofesjonalne, to silniejsze ode mnie. Teraz zwyczajnie po ludzku jest jak pisałem wyżej.
Brak napisu i nazwy na topie, który jest kopią to jedno, drugie to względy technologiczne, na spalcie, na takim spalcie nie jesteśmy w stanie zrobić napisu bo to specyficzne drewno, na jednych wychodzi na tym akurat nie. Zdjęć komór nie wysyłam nigdy !!! i nikomu !!! Może i o to prosiłeś a ja to zignorowałem, nie pamiętam, z prostej przyczyny, nam te komory grają , sprawdzają sie i nie zamierzam nigdzie tego publikować czy to się komuś podoba czy nie. Może i ktoś powie ze wyzej sram jak dupe mam, trudno niech tak myśli, jesteśmy pewni naszych konstrukcji i pomysłów pracujemy nad tym, sprawdzamy to idzie w to fchooi kasy i jak widać skutecznie, skoro pojawiają sie takie cukiereczki jak Duvell 4Ever i niech mi ktoś powie ze sie mylę. Dlatego powtórzę sie, pewnych rzeczy zwyczajnie nie pokażemy, niezależnie kto prosi.
Przechodząc do sedna , na gwarancje-certyfikaty czekamy, zmienialiśmy pare punktów odnośnie gwarancji, ważnych dla klienta i dla nas, sie drukujo. Płytka to nawet jest gotowa ale trzeba sie zebrać w sobie i wysłać.