Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 496163 razy)

Offline excubitor

• Użytkownik
wut? to chyba animacje z loverslab :p
U mnie Skyrim 30GB i mody drugie tyle
"Ja się nie znam, to się chętnie wypowiem."

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Nie pamiętam co to było i teraz nie mogę znaleźć... może to i lepiej bo wolę nagrywać chujowy blek metal niż grać w gry - a jak się okaże że mój zjebany mózg dopisał sobie zero na końcu to tyle będzie z nagrywania :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
Jak to w co - CHEEKI BREEKI IV DAMKYE

Stalker 2 ma ilość kretynizmów wprost proporcjonalną do tego jak ta gra wciąga. A wciąga kurewsko mocno.
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline wuj Bat

• Pr0
!!!

Paczki z głów!

Offline Filun

• Gaduła
  • gwiazda mangozjebów
Wiedźmin-sredźmin, tylko Gothic kurwancka

gitaro-modyfikator-amator

Post Scriptum: specjalne życzenia dla ✨fOrUm sEveNsTriNg✨ kocham was 🤘😤

Offline Rot

• Gaduła
!!!

AWWWW YIISSSSSS, Ciri taka jaka powinna być wg książek - 100% wiedźmin.

Offline wuj Bat

• Pr0
Rozumiem, ale książki tak daleko nie sięgają, prze pana ;) Ciekaw jestem jak to wszystko opowiedzą. Przy okazji: pierwszy zwiastun Cyberpunka był 8 lat przed premierą 😁
Paczki z głów!

Offline Rot

• Gaduła
Rozumiem, ale książki tak daleko nie sięgają, prze pana ;) Ciekaw jestem jak to wszystko opowiedzą. Przy okazji: pierwszy zwiastun Cyberpunka był 8 lat przed premierą 😁

Sięgają, pod koniec, w zamku Stygga, masz wskazówkę że jest już wiedźminką. A wcześniej w Kaer Morhen mówią że wierzą, że dziecko przeznaczenia nie będzie potrzebowało mutacji. No i złoty smok, który dokładnie w ten sposób tworzył swoich następców.

Offline wuj Bat

• Pr0
A, zgadza się... Bo obleciałem całą sagę na początku roku, faktyka. Niemniej zadziwia mnie z roku na rok ilość ludzi z dupościskiem. Dostają efekt pracy setek ludzi przez X (nieraz dosłownie) lat i potrafią tylko: "iiiiiiiiiiii.....", a kurła nie potrafią dobrać gaci do bluzy, esteci i twórcy...

Krótko mówiąc jestem podjarany, po odbiór W3 stałem o północy z pryszczatymi nastolatkami i piwniczkami - i tym razem też tak zrobię! Żyć czeba umić ;)
Paczki z głów!

Offline Majk

• Gaduła
A ja zamówiłem żonie SteamDecka pod chujinkę, pewnie sam też skorzystam to akurat będzie okazja drugi raz przejść trylogię albo chociaż samą trójkę.

Offline wuj Bat

• Pr0

Posty połączone: Dzisiaj o 01:16:00
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 01:16:00 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!