Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 492877 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline Pronounce

• Pr0
Diablo Immortal, zainstalowałem, pograłem półgodziny i usunąłem.
Nie wiem na co liczyłem.

Offline wuj Bat

• Pr0

Posty połączone: 28 Cze, 2022, 00:44:14
Czekam na tego nowego Painkillerka!!

« Ostatnia zmiana: 28 Cze, 2022, 00:44:14 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
Fan art:

Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline blendamed

• Gaduła
Uuuuu będzie grane ;3 Akurat mi się zaczyna dwutygodniowy urlop na czillu w chałupie, chyba sobie odświeżę cymbergaja 2137. Póki co się skillowałem w podróży na słiczu w Tetris 99. Ponadczasowa giera.
« Ostatnia zmiana: 07 Wrz, 2022, 22:27:06 wysłana przez blendamed »

Offline excubitor

• Użytkownik
a ja ostatnio w Skyrima tłukę, powoli zbliżam się do 200h.
"Ja się nie znam, to się chętnie wypowiem."

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Calkiem przyjemna gra, fajna grafika, ciekawe lokacje.

Offline wuj Bat

• Pr0
Może też być fajna grafa i lokacje:

Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
Gram od wczoraj w Plague Tale Requiem. Jjjakie to piękne i dobre!

Porada jak za 5 dyszek ogarnąć Game Pass na 5 miesięcy! Graniem w powyższy tytuł potwierdzam, że działa:

https://lowcygier.pl/subskrypcje/promocje-na-xbox-game-pass-4-miesiace-za-1293-zl-6-miesiecy-za-4609-zl-17-miesiecy-za-18834-zl/
Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
Oj!.....

Paczki z głów!

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
System shock remake - kurde ale to fajne, bardziej mi weszło jak cyberpunk :)
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Diablo IV jest na razie 10/10, dokładnie takie jakiego chciałem - już beta mnie pozytywnie nastawiła i pełna wersja to jest to samo, tylko razy 10. Wisienką na torcie jest solidnie zrealizowany, lokalny co-op.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Kupiłem sobie Kenshi, w sumie żeby mieć odskocznię od Elden Ringa.

Sroga gra. Na razie przeżyłem day 1, zwabiając bandytów do miasta :D Poczas lootowania zwłok jeden z nich odzyskał przytomność i prawie mnie skończył.

Na początku wszystkie staty i skille mają wartość 1. Na 100.

Polecam!
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline Frantick

• Gaduła
:headbang:

Furki nawet ladnie wygladaja, ale wg. mnie lepiej zmodowali, szczegolnie postaci tu:

Offline wuj Bat

• Pr0
Ale schiza

Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
Sam ten zwiastun był lepszy niż parę ostatnich lat MCU ;)

Paczki z głów!

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Diablo IV jest na razie 10/10, dokładnie takie jakiego chciałem - już beta mnie pozytywnie nastawiła i pełna wersja to jest to samo, tylko razy 10. Wisienką na torcie jest solidnie zrealizowany, lokalny co-op.

Ja z kolei po przerwie rocznej wróciłem wraz z nowym dodatkiem i pod wieloma względami gra została wypolerowana, szczególnie w late-gamie, sam dodatek jest fabularnie spoko, jedynie nie podoba mi się zmiana w sposobie rozgrywki na rzecz szybszego, typowego dla gatunku młócenia cyferek rodem z trójki albo PoE na miejsce czegoś wolniejszego i wymagającego więcej myślenia. Klasycznie hardkorowe piwniczaki wymusiły popsucie gry na rzecz grania na czas, by lepiej bawić się po 500 godzinach zamiast przez pierwsze 50-100.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Wróciłem na jakiś czas do Elden Ringa, rozjebałem wszystkich Remembrance Bossów, na razie szkoda mi kasy na dodatek. Trochę czaję się na promo DS1 bo Elden Ring to mój pierwszy Soulslike ever :D

A tak to jakoś nie mam koncepcji w co by tu pograć, perspektywa wydania ćwierć tysiąca na gierkę jakoś mnie nie kusi - a co ciekawsze indyki (przynajmniej dla mnie) to chyba mam ograne. Może poza Blasphemous 2, na którego czas też prędzej czy później nadejdzie.

EDIT: żeby nie było że jestem taki kozak - Rock Sling :D Chociaż przy pierwszym plejsru doszedłem do Mountaintops z greatswordem i też było wesoło :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
Wróciłem na jakiś czas do Elden Ringa, rozjebałem wszystkich Remembrance Bossów, na razie szkoda mi kasy na dodatek. Trochę czaję się na promo DS1 bo Elden Ring to mój pierwszy Soulslike ever :D

A tak to jakoś nie mam koncepcji w co by tu pograć, perspektywa wydania ćwierć tysiąca na gierkę jakoś mnie nie kusi - a co ciekawsze indyki (przynajmniej dla mnie) to chyba mam ograne. Może poza Blasphemous 2, na którego czas też prędzej czy później nadejdzie.

EDIT: żeby nie było że jestem taki kozak - Rock Sling :D Chociaż przy pierwszym plejsru doszedłem do Mountaintops z greatswordem i też było wesoło :D

A ja mam GamePassa, z tej okazji zaraz będę grał w nowego Stalkera, poza tym pykam sobie w Call of Duty i możecie mi wszyscy poobciągaxć
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline excubitor

• Użytkownik
a ja ostatnio w Skyrima tłukę, powoli zbliżam się do 200h.
jakieś 2 tygodnie temu odkopałem Skyrima, po prawie 2 latach przerwy. Nowy load order, aktualizacje, pewnie ze 30% czasu poświęconego na grę to tak naprawdę była konfiguraja modów, żeby to działało, a ostatnie 3 dni to debugowanie randomowego crashowania.
"Ja się nie znam, to się chętnie wypowiem."

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Chciałem sobie jakąś tłustą paczkę do Skyrim zainstalować jakoś w zeszłym tygodniu ale się okazało że 300 GB miejsca które mam na dysku to za mało :D

No cóż, trzeba czekać na Wayward Realms...