Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 502711 razy)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Ale L.A. Noire jest na PC i też jest zajebiste.

Offline Maciek

• Pr0
Grać ktoś z Was może w L4D 2 ( 1 ostatecznie tez ok :D ) i chciałby pozabijać zombie razem ze mną ? :D

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
Meh, Dead Island lepsze w tym temacie. No może mniej strzelania, ale za to znacznie fajniej. Tylko kurna nie wiem jak nie-do-końca-moją-kopię odpalić w COOPie z bratem po sieci bez zbędnego kombinowania :(

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Meh, Dead Island lepsze w tym temacie.

A grałes w jedną i drugą? Pytam, bo one, poza gatunkiem, tematyką i ideą gry w 4 osoby (choc i tu są kolosalne róznice) nie maja ze soba wiele wspólnego z punktu widzenia samego gameplaya
B ( o ) ( o ) B S

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
Metro 2033, Fallout 2
Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/

Offline Maciek

• Pr0
na prawdę nikt nie gra w L4D ? jak żyć panie premierze, zabijanie hord zombi z obcymi nie jest takie fajne

bandit112

• Gość
Dziś pół dnia przegrałem w Live For Speed. Zajebiste :) Tylko ogólnie jedzie się po asfalcie jak po lodzie, przesadzili z tą przyczepnością.
« Ostatnia zmiana: 07 Sty, 2013, 22:51:57 wysłana przez bandit112 »

Offline Frantic

• Pr0
Life For Speed
Live For Speed.

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
Meh, Dead Island lepsze w tym temacie.

A grałes w jedną i drugą? Pytam, bo one, poza gatunkiem, tematyką i ideą gry w 4 osoby (choc i tu są kolosalne róznice) nie maja ze soba wiele wspólnego z punktu widzenia samego gameplaya
Ano grałem, grałem. Ale patrzyłem bardziej z punktu widzenia tematyki niż rozgrywki - czyli SOM ZOMBI I TU I TU :D

Offline marek.bb33

• Nowy użytkownik
Ostatnio grałem w Asasina 2, a teraz odświeżam stare dzieje grą max payne 2, wrażenia całkiem całkiem, nie taki archaizm jak mogłoby się wydawać.
Lubię to karta sandisk, czy Ty też?

Offline vlamnick

• Gaduła
  • i am unable to can
Hitman: Krwawa Forsa. Dostałem na święta, zainstalowałem, wciągnęło mnie jak jasny chuj!

Offline Yakus

• Gaduła
  • albo się przegrywa albo przegrywa
Noo, to w tematyce Zombie:

RED DEAD REDEMPTION: UNDEAD NIGHTMARE - wiązanie Zombie na lasso? Ouje!

Offline sylkis

• Pr0

MOJE INTERNETY, ZOSTAŁY WYGRANE WSZYSTKIE :O

Freeware!
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Smite - LoL z perspektywy 3 osoby. Jestem w niebie.

Offline Bloody As Hell

• Użytkownik
  • Stejki! ♥
Ostatnio obie części Darksiders mi całkiem przypasiły. Ogólnie polecam jak ktoś lubi takie klimaty ;)

Offline sylkis

• Pr0
http://www.cdaction.pl/news-30758/wiedzmin-3-dziki-gon---game-informer-zapowiada-gre-the-witcher.html

http://www.purepc.pl/rozrywka/wiedzmin_3_dziki_gon_trzecia_czesc_serii_zapowiedziana

http://pclab.pl/news52360.html

Wiesiek 3 zapowiedziany - obsrałem się z radości :)

Tylko martwi mnie ten sandbox, dlaczego :( Ja chcę fabułę, a nie symulator życia w innym świecie :(
« Ostatnia zmiana: 06 Lut, 2013, 13:13:11 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
Wreszcie! Może wyeliminują to, co tak mnie wkurwiało w jedynce (czyli świat rodem z Arcanii, nie ma bata żebyś poszedł gdzieś, gdzie autorom to nie na rękę).
Zobaczymy jak będzie wyglądała finalna produkcja, ale jest nadzieja, że się przekonam do Wieśmina. :D

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
Exitium - Saviours of Vardonia na iphone'a, nie wiem czy jest na andka

prosty hack'n'slash, fajna fabula, gra wyglada jak j-rpg ale ma duzo w sobie z diablo 2 (gemy, sockety, town portal scroll, przedmioty zwykle, zielone(magic), niebieskie(rare), zlote(unique) i system plansz i dungeonow) do tego kucie przedmiotow u kowala ale tez fajny system achievements za ktore dostajemy plusy do statow i monety za ktore mozna kupic sobie w sklepiku premium jakies fajne przedmioty (np scrolle od robienia socketow). Poki co gram offline, ale jest internetowy 'flea market' i mailbox w grze. Skillow jest moze z 5 na postac, przy czym jedna za ktora nie uzywasz MP i jedna pasywna, czyli 3 z ktorych korzystamy (np u berserkera - zwykly cios podstawowa, kilka ciec, szarza, buff ktory obniza def ale podnosi atak i crit rate no i pasywny energy boost ktory podnosi regeneracje MP i chyba HP)

a i 4 klasy postaci do wyboru berserker, mag, paladyn i priest przy czym berserker i mag sa po jednej stronie frakcji wiec gramy w innych lokalizacjach i troche inaczej questy wygladaja i vice versa. Fabula kazdej postaci laczy sie w jedna calosc.

levelow jest na pewno 55 moze wiecej, poki co dojechalem berserkerem na 49 lvl i zaczalem grac paladynem dla odmiany
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline sylkis

• Pr0
Wreszcie! Może wyeliminują to, co tak mnie wkurwiało w jedynce (czyli świat rodem z Arcanii, nie ma bata żebyś poszedł gdzieś, gdzie autorom to nie na rękę).
Zobaczymy jak będzie wyglądała finalna produkcja, ale jest nadzieja, że się przekonam do Wieśmina. :D

Jak dla mnie to nawet jedynka była ZBYT otwarta. Wolę jednak, jak fabuła jest poukładana i ma logiczny rozwój, a wszystko jest ze sobą powiązane. Już w poprzednich Wiedźminach zdarzało mi się wykonać questa konkludującego pewne wydarzenie, aby później wykonać questa rozpoczynającego je (np. właśnie w pierwszym Wieśku zlecenie na bazę bandytów dostałem PO ich rozgromieniu)... boję się co będzie, jeśli będzie sandbox - usuwanie wydarzeń ukazujących pewne elementy fabuły, co by uniknąć tego zjawiska, czy też może nic nie będzie ze sobą powiązane, questy nie będą uzupełnieniem pełnego wątku, a czymś zupełnie osobnym (czegoś takiego to już w ogóle nie lubię ani trochę, bo kompletnie wybija z fabuły)? No ale pożyjemy, zobaczymy, może akurat Wiesiek mnie przekona do sandboxów, choć póki co to mnie to tylko martwi.
(\__/)    This is Bunny.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Ja gram w Engry Berds jak siedzę na sraczu i w Star Traders Elite jak nie siedzę na sraczu. W bardziej ambitne / zajmujące gry mam wbite, za dużo trzeba im poświęcić czasu.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead

Jak dla mnie to nawet jedynka była ZBYT otwarta. Wolę jednak, jak fabuła jest poukładana i ma logiczny rozwój, a wszystko jest ze sobą powiązane. Już w poprzednich Wiedźminach zdarzało mi się wykonać questa konkludującego pewne wydarzenie, aby później wykonać questa rozpoczynającego je (np. właśnie w pierwszym Wieśku zlecenie na bazę bandytów dostałem PO ich rozgromieniu)... boję się co będzie, jeśli będzie sandbox - usuwanie wydarzeń ukazujących pewne elementy fabuły, co by uniknąć tego zjawiska, czy też może nic nie będzie ze sobą powiązane, questy nie będą uzupełnieniem pełnego wątku, a czymś zupełnie osobnym (czegoś takiego to już w ogóle nie lubię ani trochę, bo kompletnie wybija z fabuły)? No ale pożyjemy, zobaczymy, może akurat Wiesiek mnie przekona do sandboxów, choć póki co to mnie to tylko martwi.

Nie ma co marudzić. Jak im się uda połączyć dobrą narrację z otwartym światem, to będzie można im za to bić brawo. Jak dotychczas, każda ich produkcja była lepsza. Znam tych gości i nie widzę powodu, żeby tym razem miało być inaczej. Trzymam po prostu kciuki za REDa:)

Grając w dwójkę miałem wrażenie, że czytam kolejną część książki - jak to powtórzą, to będę happy.

Offline sylkis

• Pr0
Grając w dwójkę miałem wrażenie, że czytam kolejną część książki - jak to powtórzą, to będę happy.
O to to! Tego właśnie też chcę!
Ale nie potrafię sobie tego wyobrazić w połączeniu z sandboxem, może po prostu jeszcze mało widziałem, ale kurde :(
(\__/)    This is Bunny.

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
więcej wiary;) Lepiej nastawiać się pozytywnie, w końcu to tylko gra:)
poza tym - sandbox sandboxem, ale czy to nie brzmi ciekawie, że jednym z możliwych rozwiązań gry... będzie olanie wielkiej polityki, czyli sporej części wątku głównego - i zajęcie się własnym nosem? Czyli wątkiem osobistym, pewnie z yernnefer. No i KURWA! na jednym arcie jest na koniu drobna postać o popielatych włosach z mieczem wiedźmińskim. Będzie ciri, będzie yennefer - będzie ciąg dalszy książki, czuję to.
« Ostatnia zmiana: 06 Lut, 2013, 14:32:22 wysłana przez MadYarpen »

Offline sylkis

• Pr0
Jakoś nie umiem sobie wyobrazić oddzielenia "wątku osobistego", o którym mówisz, od "wątku głównego" ;) Toć motorem fabuł jest ten "wątek osobisty" jak dla mnie.

A olewanie wątku głównego jednoznacznie kojarzy mi się z bezcelowym błąkaniem się po świecie i wykonywaniem różnych misji/questów niczego ciekawego nie wnoszących do fabuły (choć może tutaj jednak się postarają i będą jednak wnosić?), do tego bez żadnego sensownego układu chronologicznego, związków przyczynowo-skutkowych itp.

No ale bądźmy dobrej nadziei :)
(\__/)    This is Bunny.

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
póki co widziałem tylko jakieś tam wycinki z zagranicznych zapowiedzi, więc ta informacja tak czy inaczej nie ma większej wartości. Ale jest na co czekać, to na bank:)