Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 502686 razy)

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Jak na razie planuje przejsc WSZYSTKIE kampanie (łącznie z armagiedon blejd i di szadoł of def) od początku do końca. :D zabawy będzie na co najmniej 2 miesiące. :D
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Jak na razie planuje przejsc WSZYSTKIE kampanie (łącznie z armagiedon blejd i di szadoł of def) od początku do końca. :D zabawy będzie na co najmniej 2 miesiące. :D

W 2 tygodnie da radę!
return to monke

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Clash of heroes
Supreme Commander 2 z DLC
Dead Island
DOTA 2

Wszystko multi z żoną :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Skyrim z dwoma dodatkami i masą najróżniejszych modów. Aktualnie mam 33 lvl, nie zacząłem wątku głównego, ani nie wkręciłem się jeszcze w żadną gildię, także mam zabawy na święta, że hej! :D
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Aziu...Lan przez hamachi ? xD
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Offline mlodysatan

• Pr0
  • Graj to co czujesz, to jest najlepsze !
    • KOZI RECORDS
Niedawno skonczylem sobie znow Assassin Creed'a pierwsza czesc.
Druga juz mi nie pojdzie wiec musze poczekac na lepszy sprzecik, bo gralem tylko na xboxie w pracy :P

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
W wyprzedaży na Steam dwie pierwsze części Mass Effect w pakiecie za 9,99 euro. Oprócz tego oczywiście kupa innych okazji, ale kto ma tam konto ten wie. A kto nie ma, polecam założyć :)

edit: Do entuzjastów ME: po wnikliwej analizie stwierdzam brak jednego (takiego sobie) DLC w jedynce oraz brak jakiegokolwiek DLC w dwójce, czyli odpada nam kilka bardzo ciekawych wątków, co czyni tę paczkę ledwie dobrą. Dodatki możemy sobie oczywiście doklepać, a -75% za same podstawowe gry to dalej niezła oferta.
« Ostatnia zmiana: 26 Gru, 2012, 01:55:01 wysłana przez mondomg »

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Rocksmith. Powiem tyle. Zacząłem grać koło 16, skończyłem po 2. Bardzo miodna rozgrywka, nieporównywalnie lepsza od plastikowego guitar hero, choć niepozbawiona też słabostek. 9/10

Offline CmnD

• Gaduła
Skyrim z dwoma dodatkami i masą najróżniejszych modów. Aktualnie mam 33 lvl, nie zacząłem wątku głównego, ani nie wkręciłem się jeszcze w żadną gildię, także mam zabawy na święta, że hej! :D
Kurde, zazdroszcze Ci normalnie. Ja już Skyrima mam za sobą. Wszystkie główne i znaczną część pobocznych już pokończyłem i chciałbym pograć, ale wiem, że jeszcze nie jestem gotów.  :( Nawet mody na gołe baby i wypasiony dom z sauną już mi nie robią. Ajejciu

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Przeszedłem wiedźmina 2 drugi raz w ciągu tego tygodnia. Ależ ta gra jest zajebista, szkoda tylko ze krótka.
Zastanawiam się czy jeszcze raz przechodzić czy jedynkę sobie przypomnieć ;)
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Toś bracie chyba w Tibie nie grał. W gimnazjum na jednej postaci potrafiłem zarobić ok 1,5k  8) 8) 8) ale te czasy nigdy nie wrócą a ja swoją duszę nerda zostawiłem w pracowni IT w starej budzie xD
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
To jest ściema raczej. Szczytem debilizmu będzie, jak ktoś się na to natnie.
Wargaming banuje takie konta sprzedawane w pizdu. Co nie zmienia faktu, że ludzie faktycznie tyle na to wydają...

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
Naprawdę nie rozumiem, jak możesz oceniać kogos po tym, że wyda 2k czy 10k na grę komputerową. Każdy ma własne hobby. Niektórzy pukną się w głowę jak usłyszą, że ktos ma gitarę za 20k. Albo delay za 2k.
Tak naprawdę nic Ci do tego, kto ile wydaje pieniędzy na jakiekolwiek przedmioty/zainteresowania.
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Naprawdę nie rozumiem, jak możesz oceniać kogos po tym, że wyda 2k czy 10k na grę komputerową. Każdy ma własne hobby. Niektórzy pukną się w głowę jak usłyszą, że ktos ma gitarę za 20k. Albo delay za 2k.
Tak naprawdę nic Ci do tego, kto ile wydaje pieniędzy na jakiekolwiek przedmioty/zainteresowania.

Może oceniać dokładnie na tej samej zasadzie, na której inni pukną się w głowę na myśl o gitarze za 20k.
« Ostatnia zmiana: 31 Gru, 2012, 11:17:09 wysłana przez Jesus »
return to monke

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Gitara czy delay ma jeszcze swoją realną wartość materialną. Po prawdzie nie wiem po co sprzęt za 10-20-30k kanapowym killerom, ale jestem w stanie to jakoś usprawiedliwić. Ale wydawanie tej kasy na coś totalnie wirtualnego?
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline wuj Bat

• Pr0
Można, można. Przecież facebook poszedł na giełdę za jakieś miliardy $...
Paczki z głów!

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
http://www.pathofexile.com/
Z pół roku temu grę mi zapodal Mondo, od razu się wkręciłem i kupiłem klucz. Gra niemiłosiernie kopie dupe i bije DIII na cyce. Za miesiąc będzie open beta, więc zachęcam do obczajenia giery :)
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
Lubię rozpierdolić kilku pedałów w BF 2142 czy Soldacie. Pykam w Warhamca 40k: Dan of łor 2. Teraz leci Dota 2
Zwycięzca Grand Prix "Najbiedniejszy Rig na sevenstring.pl" 2013 i 2014
http://muzycznymajdan.blogspot.com/ - pierdolnik muzyczno-płytowy

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
^internetowe-odwago-szpaki ftw
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline sylkis

• Pr0
Ej, jak się "kupuje" prawo do grania w grę na Steamie, to ma się prawo do grania w wersje na każdy dostępny w sklepie port dla danej gry (Windows/Linux/OSX), czy trzeba wybrać jeden z nich? Tzn. dostaje się prawdo do korzystania z danego tytułu, czy tylko jego konkretnej wersji?

Chodzi mi o to, czy np. "kupując" prawo do grania grę będę mógł w nią nadal grać po przesiadce na inny OS, czy też będę musiał drugi raz płacić.
« Ostatnia zmiana: 01 Sty, 2013, 19:56:43 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Ja kupiłem CS:GO korzystając jeszcze z windowsa i zainstalowałem go bez problemu na Maku.

Tutaj masz to wszystko ładnie opisane:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9439-QHKN-1308

Offline sylkis

• Pr0
Akurat bardziej mnie interesuje migrowanie pomiędzy Windą i Linu'ksem w tę i z powrotem, ale dzięki :) Rozumiem z tego, że jeśli przy grze są logo "SteamPlay" i Linu'ksa, to jest dobrze :) A co, jeśli nie ma tego SteamPlay? Wtedy trzeba osobno?
« Ostatnia zmiana: 01 Sty, 2013, 21:14:49 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Prawdopodobnie tak. Chociaż ten CS to jedyna gra, którą kupiłem na Steam'ie więc może lepiej niech ktoś bardziej kompetentny ode mnie się wypowie.

Offline Yakus

• Gaduła
  • albo się przegrywa albo przegrywa
Red Dead Redemption. No nie mogę się nacieszyć. :D Bycie kowbojem, polowanie, łapanie ludzi i zwierząt na lasso. Mega :D

RDR>GTA4

10/10

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Szkoda, ze na PC nie wyszło
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .