Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 502749 razy)

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
Również kupiłem ją z CD-Action. Co do innych gier na Lovecrafcie - szczerze mówiąc, nie jestem jego fanem ani trochę, nie kumam ogólnego kultu itd. więc się nieszczególnie interesowałem.

A, i Wasted Land na Androida jest płatna 16zł.

Faktycznie z CD-Action:) Ja trafilem na Wasted Land za friko z okazji 'free app day' calkiem przypadkowo i w sumie nie wiem czy mam pelna wersje, ale cisne juz 8 misje i nic nie wskazuje na to zeby to bylo demko.

edit: walnalem to samo i sie polaczylo. usuniete
« Ostatnia zmiana: 12 Lip, 2012, 11:10:56 wysłana przez escape_artist »
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
( Obraz usunięty.)

Klasyk, ale wersja PL czy ENG???? Żałuje trochę, że nie zrobili tej gry troche bardziej nieliniowej jak na przyklad Baldurs Gate 2, bo klimat swietny, 2ka to samo. A niestety w Skyrima juz nie pogram bo nie mam czasu:P
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
Dostalem jakis czas temu edycje kolekcjonerska, jedynka z dodatkiem i dwojka w PL i teraz mam chwile i grywam w pracy, natomiast w domku Skyrim. Aha, no i tez mi sie wydaje ze Baldur 2 jest o niebo lepszy.
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
W końcu, po 7 latach od premiery, przeszedłem NFS Most Wanted. Idealnie na kilka miesięcy przed premierą nowego MW.

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Warcraft III xD Pierwszy raz w moim życiu ją odpaliłem...i nie chce innej gry ;D
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
To odpal SC2 :P

W3 ma zajebiaszczy klimat, ale mikro i makro w multi jest kosmicznie nie do ogarnienia. W SC2 dzieje się conajmniej dwa razy mniej:P
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Moja :love: mnie męczyła i męczyła aż w końcu coś takiego jej nabyłem (oryginał w cenie mniej niż paczki fajek na wyprzedaży, chyba pierwsza gra za którą osobiście zapłaciłem ;D ), ino na PC a nie PS:

Gra się nazywa "Venetica". Dla mnie to coś w rodzaju TombRaidera w kostiumie fantasy. Osobiście gra jest w paru momentach - jak dla mnie podkreślam - wkurzająca w usilnym komplikowaniu rozgrywki (np. idź do jednej lokacji po jeden przedmiot żeby pójść na drugi koniec mapy żeby go komuś dać to dostaniesz inny, z którym wracasz i tak pierdyliard razy), ma sterowanie którego nie lubię (myszka odpowiada nie za samą kamerę ale za postać) czy za duże kontrasty w grafice i niepotrzebnie obciążające pierdółki graficzne. Ale to Moja :love: w to gra i się podoba strasznie. O to chodzi ;)

I teraz ja gram "w długie lufy" a Moja :love: "w cycki" ;D
« Ostatnia zmiana: 25 Lip, 2012, 13:14:55 wysłana przez MrJ »
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline sylkis

• Pr0
Wygląda fajnie, może podkręcę na tą grę też mojej :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Maciek

• Pr0
zdarza mi się, własnie sciagam jakies patche :D

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Moja :love: mnie męczyła i męczyła aż w końcu coś takiego jej nabyłem (oryginał w cenie mniej niż paczki fajek na wyprzedaży, chyba pierwsza gra za którą osobiście zapłaciłem ;D ), ino na PC a nie PS:

( Obraz usunięty.)

Gra się nazywa "Venetica". Dla mnie to coś w rodzaju TombRaidera w kostiumie fantasy. Osobiście gra jest w paru momentach - jak dla mnie podkreślam - wkurzająca w usilnym komplikowaniu rozgrywki (np. idź do jednej lokacji po jeden przedmiot żeby pójść na drugi koniec mapy żeby go komuś dać to dostaniesz inny, z którym wracasz i tak pierdyliard razy), ma sterowanie którego nie lubię (myszka odpowiada nie za samą kamerę ale za postać) czy za duże kontrasty w grafice i niepotrzebnie obciążające pierdółki graficzne. Ale to Moja :love: w to gra i się podoba strasznie. O to chodzi ;)

I teraz ja gram "w długie lufy" a Moja :love: "w cycki" ;D

No ja też lubie RPG gdzie można sobie na laski w strojach fantasy popatrzeć ;D <Triss z wiedźmina rządzi :P>
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Offline Dexterek

• Pr0
  • Pan Mroku
zdarza mi się, własnie sciagam jakies patche :D

Wiedziałem, że o czymś zapomniałem po formacie xD

Weźcie jakieś pewu czy coś i się ustawmy na jakiś termin.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
^ Lothar też w to gra 8)

Offline Dexterek

• Pr0
  • Pan Mroku
To potrzebujemy piątego i możemy robić rozpierdol. Ktoś chętny?

Spoiler

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
^ Lothar też w to gra 8)

Ale mnie sprzedał, suka.
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline blackdahlia

• Pr0
Dużo do pobierania?

Offline Maciek

• Pr0
spierdalaj :D

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
A ja sobie na lapciaku odpaliłem Quantum Conundrum - ot, taki całkiem przyjemny Portal dla dzieci z manipulacją wymiarami w roli głównej. Można zabić czas przez dzień/dwa.

Offline .rogaty

• Gaduła
  • Dolina Magicznego Jednorożca Nińdzia!
Mnie z kolei Quantum Conundrum nie podeszło. Nie ma GLADoS, a humor w grze oscyluje na poziomie Karola S. Lepiej sobie jeszcze raz dowolnego Portala zapuścić.
It's always nice to have a penis.

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
A tam, akurat tekstów i komunikatów w ogóle nie czytam i w tym wypadku fabułę mam w dupie :D Pewnie to dlatego tak kiepsko mi idzie z niektórymi motywami lol

Offline .rogaty

• Gaduła
Ja też ich nie czytałem. Mają po prostu tę wadę, że są mówione więc zawsze gdzieś tam kątem ucha wyłapię suchara. :P A fabuły jakoś tam nie zauważyłem. Przynajmniej żadnej interesującej. :D

Spoiler

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
No niestety mam to samo. Więcej czasu spędzam na analizowaniu działania gry i jej featuresów niż na graniu, ale cóż poradzić. Odpaliłbym sobie chętnie jakąś prostszą strategię o kosmosie i tak dalej. Poleci ktoś coś? Bo póki co upatrzyłem sobie stosunkowo nowe Gemini Wars i się na dysku kurzy już. Powiem tylko, ze Supreme Commandera pierwszego i dobrego polskiego Earth 2160 nic nie jest w stanie przebić ;)

Albo jakiś mega pożeracz czasu typu GTAIV :D

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Albo jakiś mega pożeracz czasu typu GTAIV
Saints Row: The Third. Zajebiście pojebana gra. :D
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline .rogaty

• Gaduła
Obczaj sobie Total Annihilation (pierwowzór Supreme Commandera) jeżeli jakimś cudem przeoczyłeś (poważnie, ta gra jest wiecznie żywa). Ponoć Sins of a Solar Empire jest też fajne, ale nie wiem, nie grałem - dopiero się przymierzam do kupna. No i jeżeli ma być walka na powierzchniach planet a nie w przestrzeni to Dawn of War I + dodatki bardzo ładnie dają radę. A jak lubisz bardziej taktycznie i w przestrzeni kosmicznej to seria Star Wolves studia 1C - trochę ciężko się wkręcić z początku, ale jak już załapiesz to wciąga z butami.

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
Saints Row znam - nie chcem.

Homeworld - znam, ale kurna to chyba staroć podobnie jak Total Annihilation chyba? Nie że nie lubię starych gier, ale teraz lapciak na takim wypasie to bym jednak jakieś wodotryski z DX10-11 potestował Chyba, że Total Annihilation jest też jakaś nowsza część bardziej zaawansowana graficznie + dodatki to bym obadał.

Poza tym Homeworld mi się zawsze kojarzył z nudą, ekonomią - a ja kurwa chcę fajnie budować i się napierdalać :D Serio chyba Supreme Commandera sobie jeszcze raz odpalę... Szkoda, że dwójkę tak zjebali.

Sins of a Solar Empire po screenach i gejmplejach mnie nie zachęca. Dawn Of War wygląda spoko, ale uniwersum WarHammera mnie nie kręci... Kurwa i weź tu coś wybierz :D
« Ostatnia zmiana: 26 Lip, 2012, 13:19:14 wysłana przez Jakub_Z. »