Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 502693 razy)

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Trine 2 dzisiaj dostałem. Przecudowna gra, genialna grafika. MISZCZ MISZCZÓW!!!1111one

Swoją drogą ciekawy fakt nr1: Na płycie znajduje się ścieżka dźwiękowa i instalka steama :D (a dowiedziałem się o tym już po ściągnięciu gry ze steama...)

W opakowaniu był kod Na Trine 1, ale już mam. Chciałby ktoś dostać?
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
skończyłem Painkillera. wyjebany w kosmos ;D

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Więc tak ekhem...długa lista ale w większości to dosyć leciwe gierki...

Chrome (nie - nie przeglądarka - Polski i zajebisty FPS - chyba wiem z czego Crysisa zerżneli)
Deus Ex 1
Icewind Dale
Starcraft
Tomb Raider I - IV
Ufo Enemy Unknown
Commandos I II
Fallout I - Tactics
Frontier - First Encounter
Wizardry 8
Neverwinter Nights
Quake / UT 99
Half Life I
Dungeon Siege I
Star Wars - KOTOR I II , Jedi Knight I-III, Empire at War, Battlefront II, x-Wing/Tie fighter
Heroes III WOG

Z nowszych

Mount n Blade
Oblivion
F.E.A.R.
Disciples II (wcale nie takie gówno jak mówią)
Dragon Age:Origins
>>MINECRAFT<<
Wiedźmin 1, 2

Freeware

Battle for Wesnoth
Glest
Ufo Alien Invasion
Nexuiz
Armagetron

Lista długa - nie gram we wszystkie gry równocześnie ale zawsze do nich wracam jak widze te nowe rzygowiny w sklepach...wyjątki to tylko te które wymieniłem...
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Offline Dexterek

• Pr0
  • Pan Mroku
O to jeszcze jedno!
Kupiłem sobie ostatnio laptopa(Celek 750 + Trident) do trenowania masterskillów programistycznych bez ryzyka uszkodzenia sprzętu, postawiłem sobie Windowsa Me.
Colin McRea Rally
Baldur's Gate
Miazga te gry kiedyś były :D

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
A jaką myszkę polecicie? Zacząłem grać trochę bardziej w Starcrafta II i mi aktualna nie bardzo wyrabia. Myślałem nad którymś z przewodowych Razerów, ktoś miał z tym do czynienia?

Aha, jeśli ktoś ma ochotę, to gramy ze znajomymi wieczorami w Left 4 Dead 2, z teamspeakiem, etc. lub jak kto naprawdę nie ma życia, Minecraft też ;) Na Steamie znajdziecie mnie po nicku, jakby co.

pozdro

Offline wuj Bat

• Pr0
Grał kto w Afterfall: InSanity?
Paczki z głów!

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
A jaką myszkę polecicie? Zacząłem grać trochę bardziej w Starcrafta II i mi aktualna nie bardzo wyrabia. Myślałem nad którymś z przewodowych Razerów, ktoś miał z tym do czynienia?

Aha, jeśli ktoś ma ochotę, to gramy ze znajomymi wieczorami w Left 4 Dead 2, z teamspeakiem, etc. lub jak kto naprawdę nie ma życia, Minecraft też ;) Na Steamie znajdziecie mnie po nicku, jakby co.

pozdro

A ile piniążków chcesz wydać? Ogólnie to Logitecha polecam.
return to monke

Offline wuj Bat

• Pr0
Polecam Veego Loono.
Paczki z głów!

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Mam jakiegoś Logitecha za dwie stówy, laserowa na Bluetooth. Ogólnie chcę kabelek, a mam do wydania do ok. 300zł.

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Mój współlokator, który jest pro-gej-merem ma Logitecha G9. Świetna, fajerwerki, wodotryski, ciężarki a w quake live zjada wszystkich. Polecam. Jedyne co może na początku zniechęcić to nietypowy kształt obudowy ale po chwili przyzwyczajenia jest niesamowicie wygodna. Ma też pamięć, makra i czułość/profile zmieniane przyciskami na samej myszce.
return to monke

Offline Maciek

• Pr0
ja mam tego najprostszego razera, zajebisty polecam. jak wroce do domu to napisze jak sie nazywa

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Makra mi na nic się nie przydadzą w SC2... ale dzięki, postaram się wpaść i poprosić go o możliwość zmacania myszki ;)

Maćku - czekam w takim razie :* Mierzyłem w Deathadder, Abyssus, Lachesis. Milion przycisków mi niepotrzebna.

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Może i nie, ale fajnie sobie poprzypisywać skróty również do myszki albo zmieniać sobie profil czułości przy włączaniu innej gry>
Wpadnij. Faza oblał rok studiów przez SC2 :D
return to monke

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Mówiłeś, że już nie grasz. Swoją drogą za nudna dla mnie ta gra. Wole napierdalać w call of duty, zostać wiedźminem albo bawić się w asasyna
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Dexterek

• Pr0
  • Pan Mroku
Mondo: Ja używam Logitecha M705 i bardzo sobie chwalę. Mam na chacie w tej chwili Deathaddera i szczerze mówiąc strasznie to licho wykonane i ogólnie Logitech miażdży ją precyzją działania.
Wcześniej miałem Steelseries wyższy model, miliard razy lepsze wykonanie od Razera, ale była krzywa więc oddałem.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Cóż, Razer to nie konieczność, ale mam już myszkę Logitecha i nie jestem przekonany co do solidności wykonania, a tania nie była. Poza tym, szukam takiej z kabelkiem. Steelseries nie znam, obadam. Dzięki.

Offline Maciek

• Pr0
Mondo ja mam Deathaddera i tak jak mówiłem zajebista myszka w dobrej jak na razera cenie - polecam

Offline Dexterek

• Pr0
  • Pan Mroku
To może jeszcze dwa słowa ode mnie:
Mojego Steelseries kupiłem w inwazjapc. Mysz była krzywa od spodu(ślizgacze zamontowane na różnej wysokości) przez co kołysała się. Z tym sklepem przez kilka tygodni zaciekle się kłóciłem(ach jak ja to kocham) w tej sprawie bo twierdzili, że to taki urok tej myszy :/ W międzyczasie naczytałem się dużo opinii na temat wyrobów tej firmy i wygląda na to, że do Polski wysyłają produkty gorszej kategorii bo tylko na naszych rodzimych forach znalazłem sporą ilość negatywnych opinii na temat wykonania(częste buble tego typu jak u mnie). Tak więc jeżeli zdecydujesz się na tę firmę to nie kupuj przez internet i na miejscu od razu dokładnie sprawdź czy wszystko jest okej.

A jakiego masz tego Logitecha dokładnie i na co konkretnie narzekasz jeżeli chodzi o wykonanie?

I jeszcze na koniec powiem, że Steelseries ma całkiem fajne podkładki i do tego bardzo tanie.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Moja mysz to Logitech V470. Jest mało dokładna i ma tendencje do "zacinania się". Podkładki też będę potrzebował nowej... Dzięki chłopcy za info, jeszcze się porozglądam z tydzień i na coś się zdecyduję.

Offline sylkis

• Pr0
W końcu przeszedłem pierwszego Wieśka, kurwa zajebisty jest :D aż się prosi o przejście go jeszcze X razy innymi drogami, zanim sięgnę po druga część.

BTW, skoro się poruszył temat myszek, zna ktoś może modele z wieloma programowalnymi (w aplikacji, a nie globalnie) przyciskami (a nie takimi z na stałe przypisanymi skrótami klawiszowymi do przeglądania neta), najlepiej nie wymagające żadnych specjalnych sterowników z ich tytułu? Chodzi o to, żebym mógł se w grach do tych klawiszy przypisywać rzeczy tak, aby nie musieć używać klawiatury (zbyt wiele) i żeby to działało nie tylko pod Winzgrozą.
Myślałem o wynalazkach typu WarMouse, ale to chyba jednak przegięcie w drugą stronę (aż tylu przycisków nie potrzeba - z resztą zastanawia mnie na ile to jest wygodne, czy się nie wciska przypadkiem nie to co trzeba czasem), poza tym cena... im taniej, tym lepiej, choćby to jakaś Manta miała być.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline .rogaty

• Gaduła
  • Dolina Magicznego Jednorożca Nińdzia!
To se obczaj sylkis:
http://allegro.pl/mysz-xgame-oscar-x-748k-3200dpi-podkladka-x7-200-i2092770125.html

Mam, nie narzekam. Pierdyliard opcji do ustawienia, makra, pamięć wewnętrzna, regulacja wagi... ful wypas za ~50 pln. Tylko celuj w optyczne, bo laserówki robią badziewne.
It's always nice to have a penis.

Offline sylkis

• Pr0
Te 7 przycisków to se z nimi mogę robić co chcę, czy np te pod kciukiem to na sztywno 'alt + ->' i 'alt + <-' ?
No dobra, 6, bo jeden do przełączania DPI jest widzę :P
« Ostatnia zmiana: 12 Lut, 2012, 21:37:17 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline .rogaty

• Gaduła
  • Dolina Magicznego Jednorożca Nińdzia!
Możesz sobie ustawić pod nimi co chcesz. Ten od DPI też idzie chyba jakoś idzie przestawić żeby robił za zwykły, nie próbowałem bo mi to do szczęścia nie było potrzebne. :P
It's always nice to have a penis.

Offline Donnie

• Pr0
  • Albo rybki, albo pipki
Panowie, nie wiem jakie macie plany na walentynki, ale je zmieńcie! Dziś demo ME3!!!!