Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 502744 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
ji: Black Ops.

Nie są totalnie bezstresowe (no, bez przesady, po co się gra??), ale można na te 30min przysiąść fałda.
Paczki z głów!

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Wszelkie CoDy też przerabiałem, to samo Battlefield, CS również (jest chujowy :D). Musi być to cos względnie nowego, bo mimo wszystko gram dużo i wiele gier mam już obadanych (dlatego też pytam się was ;)). Raczej też coś z single playerem, bo neta mam cały czas zmulonego torrentami (nie moimi) i lagi są duże (a jak już bardzo multi chce, to odpalam Insurgency).

Gry z innych gatunków (jakaś akcja, TPP itp.) również rozważę ;)
« Ostatnia zmiana: 12 Wrz, 2011, 15:39:00 wysłana przez michu123PL »

Offline wuj Bat

• Pr0
To: Angry Birds ;).
Paczki z głów!

Offline michu123PL

• Pr0
Przerobione na iPhone, iPad i PS3 ;) (IMO Angry Birds jest frustrujące xD)

Offline wuj Bat

• Pr0
To Modern Combat albo Sandstorm ;).

Albo czekaj do 8.11 na kolejne CoD, tudzież tylko to 25.10 na BF3.
Paczki z głów!

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
A schowajcie się z tymi waszymi efpesami. Chcę coś rozwalić, włączam to:

Offline michu123PL

• Pr0
To Modern Combat albo Sandstorm ;).
Przerobione :D

Albo czekaj do 8.11 na kolejne CoD, tudzież tylko to 25.10 na BF3.
Jestem niecierpliwy ;)

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
Ale monthy pythonem jedzie na kilometr. MUSZE ZAINSTALOWAĆ.
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline sylkis

• Pr0
Ponownie proponuje Sauerbraten, choćby do obczajenia tylko ;)

A ten Rock of Ages wygląda genialnie O.O Połączenie tego, co uwielbiam (gry, w których jesteś kulką + jakieś fajne klimaty typu jakieś zamki itp + wyraźnie loads of fun) :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline michu123PL

• Pr0
Sauerbraten ograłem na YT i wydaje mi się pozycją bardziej na multi skierowaną.

Offline sylkis

• Pr0
Ma tryb single ale raczej nie w stylu tych fabularnych, a treningowych, fakt - ale to samo można w sumie powiedziec o np CSie:p W sumie bardziej o tyle chciałem tą grę polecić, że jest opensource i mnie zaskoczyła soundtrackiem :D I jeśli nie podejdzie to można ją bez żalu wyjebać, kasy ani sumienia za piracenie na tym nie stracisz.
(\__/)    This is Bunny.

Offline michu123PL

• Pr0
Pomyślę, chociaż na razie nastawiam się na coś ze standardowym singlem ;) (choćby najgłupszym)

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Ale monthy pythonem jedzie na kilometr. MUSZE ZAINSTALOWAĆ.

Panie, Ty musisz zainstalować Mass Effect 2!

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Z szóterów polecam Tribes: Vengeance (czy jak tam się to pisze, pijany jestem...) ! Miałem kiedyś oryginalne i straciłem (razem ze space wolves :( ). Obydwu żałuję, naprawdę przedni shooter z GENIALNYM potencjałem na multi. Polecam, mało stresu, przednia zabawa, fajna kampania.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline sylkis

• Pr0
Ostatnio coś często siedzisz na forum pijany, takie mam wrażenie... :P
(\__/)    This is Bunny.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Raptem drugi raz... :P

Offline Harbinger

• Gaduła
Z szóterów polecam Tribes: Vengeance (czy jak tam się to pisze, pijany jestem...) ! Miałem kiedyś oryginalne i straciłem (razem ze space wolves :( ). Obydwu żałuję, naprawdę przedni shooter z GENIALNYM potencjałem na multi. Polecam, mało stresu, przednia zabawa, fajna kampania.
Meszki też są, czy cały czas zasuwa się z buta? Prekursorem Tribes było Starsiege, temu pytam.
Nadal u steru, sił dodaje nurt gniewu, nadal przy mnie wiatr umiera z braku tlenu...

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Crysis 2 przejdźnięty. Trochę mnie w sumie rozczarował, troche inaczej sobie obcych wyobrażałem, podobnie do tych w pierwszej części, a tu tak jakby to wogóle inni kosmici byli :P W każdym razie był odpowiednio długi i mimo to cieszący :tak: teraz zabieram się za multi i ewentualnie szukanie wszystkich maili i innych zbierajek :D

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
Dead Island:
spodziewałem się gównianej, krótkiej nawalanki z hordami zombich, a tu proszę - całkiem przyjemny, długi surwiwalowy pseudo rpg z dużą ilością broni i zarąbistym systemem obrażeń. Polecam, polecam.

Nawet mi działa płynnie o dziwo, więc z wymaganiami to przesadzili na niektórych stronach.

Tylko gra ogólnie trochę zabugowana i ma trochę denerwujących featuresów* - ale trochę szperania w necie, do tego parę operacji na plikach gry i można grać.

*masakryczny motion blur przy odwracaniu głowy to jakaś pomyłka. Powinna być chociaż opcja wyłączenia tego z poziomu gry, a tu dupa.
« Ostatnia zmiana: 16 Wrz, 2011, 15:27:13 wysłana przez Jakub_Z. »

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Nadal cisnę w EVE Online. Gra wciąga chociaż już powoli zaczyna mnie nudzić :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Meszki też są, czy cały czas zasuwa się z buta? Prekursorem Tribes było Starsiege, temu pytam.

Sorry, rzadko odwiedzam ten temat. Jakby Ci tu odpowiedzieć... nie przeszedłem całego, więc nie wiem czy pojawiają się ogromne maszyny-bydlaki, ale całość opiera się na pancerzach wspomaganych (lekki, średni, ciężki) z jet packami. Więc jakby całą grę jesteś mechem, tylko raz możesz lataś pod sufit do woli i sapieprzasz jak królik po koksie, a raz mogą w Ciebie walić czym tam mają a Ty jesteś obwieszony kałaszami wszelkiej maści.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
może żadna nowość, ale na steami do 20 wrzesnia jest za darmo do pobrania Portal I. Wiem, że to juz każdy przeszedł 150000 razy, ale miło sobie  przypomnieć. No a że za darmo to juz w ogóle :)
B ( o ) ( o ) B S

Offline michu123PL

• Pr0
Ja do Portala miałem podejście jedno (dokładnie "jedno"). W godzinkę obrobiłem większoć leveli, zostały mi chyba 2 + walka z GLaDOS. No i dokładnie na 2 levele przed końcem gra zaczęła się robić trudna, miałem dość i wyłączyłem xD. A, że Portala miałem na "kopii zapasowej" Orange Box'a na X360, a ta później już nie chciała mi się odtworzyć, więc przygoda z Portalem skończyła się u mnie na jednym posiedzaniu :D

Zresztą, jakoś mnie ta gra przeraża. Tak jak i całe uniwersum HL.

Offline Tolein

• Pr0
Nie wiem jakim cudem jakikolwiek poziom z portala może być trudny. Dude, ty masz broń i jesteś mobilny, a te robociki sobie stoją w miejscu i zasadniczo niewiele robią.

A ja gram ostatnio pasjami w World of Tanks.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline michu123PL

• Pr0
Dude, to było 4 lata temu, wtedy byłem jeszcze małą dziewczynką (dalej jestem, ale ciiii) :D Po prostu przed ostatni etap zaczął być "odrobinę" trudniejszy niż wcześniejsze to po godzinie robienia reszty już mi się nie chciało nad tym siedzieć i odłożyłem na później. A, że później nie dało się już gry odpalić a wielką miłością do niej nie pałałem, to tak to zostawiłem. Głównie właśnie dlatego, że jak już wcześniej wspomniałem, światy wykreowane przez Valve mnie (do dziś) przerażają.