Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytujtaka straszna gra w której sterowało się uciekinierem z zakładu psychiatrycznego(a może to nie była gra?)ten temat jest kupa wart bez fot...?
taka straszna gra w której sterowało się uciekinierem z zakładu psychiatrycznego(a może to nie była gra?)
Ale po falloucie. A widzę, że już New Vegas na torre.... to znaczy w sklepach
Skończyłem MOHa. Jeśli chodzi o fabułe, to jest to jedna z lepszych o ile nie najlepsza gra tego typu, z jakich grałem. Tylko szkoda, że taka krótka. Jednak jest tam sporo błędów. AI wiele do życzenia pozostawia, i grafika też nie zachwyca. Ale grało się bardzo przyjemnie. Polecam
Medal Of Honor jest zajebisty.
Słyszałem ze G4 tylko ładnie wygląda i ze starym gothiciem może mieć wspólnego tylko Risen. Ale to wyczytane i zaszłyszana. Może kiedyś sprawdzę
Ed2:Mam Star Wars: The Force Unleashed 2. Wypierdzista w każdym calu, dużo lepsza od pierwszej części. A grafika jest dla mnie super miodzo (a do tego chodzi gładko przy 1080p i antyaliasingu ). W końcu ktoś pomyślał jak mają gry wyglądać.
Wlasnie popylam w Warcrafta 3