Autor Wątek: KurJerzy  (Przeczytany 2880 razy)

Offline maclaren2

• Użytkownik
KurJerzy
« 12 Sty, 2014, 00:01:34 »
Korzystał ktoś, jak wrażenia? Przesyłka dotarła cała i zdrowa czy może polecacie inną firmę która sprowadzi mi kuriera do domu?

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Odp: KurJerzy
« Odpowiedź #1 12 Sty, 2014, 03:09:46 »
Bosz...  :facepalm:

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
« Odpowiedź #2 12 Sty, 2014, 05:30:35 »
Okej, to zanim będzie gównoburza... :D

Tak, ja korzystałem, korzystam, polecam, raz mi nie wygenerowało PDFa dla kuriera ale poslalem szybko maila i sprawa zalatwiona.

Proszę o zamknięcie tematu. :)
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
« Odpowiedź #3 12 Sty, 2014, 09:10:41 »
Korzystał ktoś, jak wrażenia? Przesyłka dotarła cała i zdrowa czy może polecacie inną firmę która sprowadzi mi kuriera do domu?

:o   wrazenia nieopisane..... a przesyłka cała bo to nie Jerzy wysyła a firma spedycyjna więc co ma piernik do wiatraka ?
Z wielu firm korzystaliśmy i to niemal jeden chooi. Niektóre z tych firm nie wysyłają do wszystkich krajów na swiecie a jedynie do wybranych.

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
« Odpowiedź #4 12 Sty, 2014, 12:51:46 »
Do mnie Pan Jerzy przyjeżdzał kilkanaście razy i za każdym razem paczki dochodziły szybko i całe.
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
« Odpowiedź #5 12 Sty, 2014, 13:36:52 »
(...) czy może polecacie inną firmę która sprowadzi mi kuriera do domu?

Nie ma co boszszać, tylko czytać ze zrozumieniem... kolega wyraźnie pyta o firmę, która pośredniczy, sprowadza kuriera do domu.
Ogłoszenie jest zamieszczone w dziale Off topic, i przywaliłbym raczej pajaca tym, którzy zapałali świętym oburzeniem, że ktoś mógł zadać tak idiotyczne pytanie, na tak poważnym forum... iwronk do ciebie mówię.

Ja za namową obywatela Muszy, zacząłem korzystać z Furgonetka.pl. Bardzo konkurencyjne ceny. Dziękuję, polecam, i pozdrawiam.
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
« Odpowiedź #6 12 Sty, 2014, 14:27:57 »

Nie ma co boszszać, tylko czytać ze zrozumieniem... kolega wyraźnie pyta o firmę, która pośredniczy, sprowadza kuriera do domu.
Ogłoszenie jest zamieszczone w dziale Off topic, i przywaliłbym raczej pajaca tym, którzy zapałali świętym oburzeniem, że ktoś mógł zadać tak idiotyczne pytanie, na tak poważnym forum... iwronk do ciebie mówię.

Ja za namową obywatela Muszy, zacząłem korzystać z Furgonetka.pl. Bardzo konkurencyjne ceny. Dziękuję, polecam, i pozdrawiam.

Masz rację, powinienem odpisać mniej więcej tak: http://bit.ly/1dnlAr4

Offline maclaren2

• Użytkownik
« Odpowiedź #7 12 Sty, 2014, 14:35:28 »
Idąc tym tropem to w ogólnie nie ma sensu pytać o cokolwiek na forum, bo pewnie już gdzieś ktoś pytał o to samo. Ale spokojnie mam coś dla ciebie:

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
« Odpowiedź #8 12 Sty, 2014, 18:00:51 »

Masz rację, powinienem odpisać mniej więcej tak: http://bit.ly/1dnlAr4

No widzisz nie do końca bo tak np: AIN nie wysyła po Polsce tylko zagramanica. Nie wysyła do Dżapanezów czy tam gdzieś indziej i są zdecydowanie drożsi ( kuźwa nie wiem jak to sie pisze ) są droższą firmą. Nie wszystkie mają opcje kilku firm kurierskich, niektóre odbierają tego samego dnia, inne tylko na drugi dzień itd itd. Jak wiesz po sobie, reklama pantoflowa, to najlepsza reklama.

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
« Odpowiedź #9 12 Sty, 2014, 21:15:31 »
Wiesz, wszystko ok, tylko najsampierw wynikało z pytania, że chodzi raczej o zwykłe nadanie paczki, stąd taka moja reakcja ;)

Offline Myk

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #10 07 Lis, 2014, 13:28:54 »
Up up up mam mozliwosc skorzystania z kuriera ( http://szczytbiznesu.pl/kurjerzy-pl )
nie jestem pewien. Czy mozna im zaufac? Nie zjedza mi paczki? Mam tam cos waznego. Moze jakos ubezpieczyc czy coś? Polecacie?

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
« Odpowiedź #11 07 Lis, 2014, 13:34:22 »
Odloty.pl polecam. Można zamówić do domu w przebraniu kuriera.

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
« Odpowiedź #12 07 Lis, 2014, 13:44:02 »
Odloty.pl polecam. Można zamówić do domu w przebraniu kuriera.

Nie korzystałem, ale też polecam jak wrobel poleca :D
Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
« Odpowiedź #13 08 Lis, 2014, 01:59:08 »
Jeśli Semedi nie korzystał, to ja też nie korzystałem. Tylko polecam.
« Ostatnia zmiana: 08 Lis, 2014, 02:07:20 wysłana przez wrobelsparrow »