Autor Wątek: Korg Pitchblack Pro Rack Tuner - input 2  (Przeczytany 2698 razy)

Offline mariaczi

• Użytkownik
Korg Pitchblack Pro Rack Tuner - input 2
« 24 Paź, 2013, 20:02:05 »
hej,

myślę o tym tunerze ale chcę mieć maksymalnie zwarty i uporzadkowany rack, co za tym idzie chciałbym wpinać sygnał w tylne gniazdo, a w instrukcji tylny input opisany jako liniowy i nie wiem czy będzie to dobrze działać...
Używa ktoś? Pomoże ktoś?

Offline daniel.iron

• Gaduła
  • HARDCORE!
    • DEVON
pewnie jest to to samo rozwiązanie co w DTR1000, śmiga normalnie, bez żadnej różnicy.

Swoją drogą gdzie już kupiłeś ten tuner? Szukam 3 sztuk do kapeli i nigdzie nie ma

Offline mariaczi

• Użytkownik
cześć,
jeszcze nie kupiłem tylko zamierzam.
Jest na Thomann. Z tego co patrzyłem w zeszłym tygodniu - od ręki.

Początkowo chciałem Behringera, który zły nie jest, ale za 100zł różnicy dostaje się jednak znacznie lepszego Korg'a.

Offline czerez

• Gaduła
  • Morde mam może nie w tamburyn, ale mam zasady
ło , faktycznie - 4 stówki nowy !!!
"Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk, a rośnie popyt na święty spokój" - Duńczyk !!!

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Początkowo chciałem Behringera, który zły nie jest, ale za 100zł różnicy dostaje się jednak znacznie lepszego Korg'a.

Z ciekawości w czym on jest twoim zdaniem znacznie lepszy od Korga?
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline mariaczi

• Użytkownik
miałem na myśli, że Korg jest lepszy, tam nie ma opisu "od Korga" tylko "dostajesz lepszego [...] Korg'a" :)

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Sorka mój błąd. Ale nadal nie napisałeś w czym lepszy?
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline mariaczi

• Użytkownik
"Wygląd" strojenia - dużo czytelniejszy i bardziej intuicyjny w warunkach scenicznych niż prosty, az nadto klasyczny Behtinger.
Dokładność strojenia - tutaj można dyskutować ale jednak tunery Korg'a to renoma sama w sobie, nigdy mnie nie zawiodły (podłogowe)

Offline Pneumonia2

• Pr0
Pozwolę sobie odkopać gdyż zastanawiam się nad kupnem tego tunera, cena w sumie świetna. Ma ktoś i może napisać jak z dokładnością i czy bardzo wariuje? Mam polytune i wystarczy mi coś o zbliżonym działaniu tylko do racka bo nie mam miejsca w PB.