Przyszła kryska na matyska :-) Mam problem z gitarą , a właściwie z wyregulowaniem FR'a oryginała w siódemce.
czaisz baze zią?
i btw.a nie chce mi się
ano czaje, czaje. mowie tylko, żeby porównał do innych oryginalnych, bo do reszty nie ma co
to jak Ci się zachce, to napisz. mowie, ze nie jestem obeznany, to mnie może czegoś tu nauczycie
ja tylko mowie, że u mnie wsio wporzo i że to nie jest jakiś ewenement wśród "nieoryginalnych". a nóż jak porówna to się okaże, że to tylko jego okaz i będzie musiał zareklamować (jeśli ma jeszcze gwarancję) tudzież oddać do lutnika.
@ zz_top
btw, jak będziesz ogrywał te inne mostki jeszcze to możesz po prostu ludzi w sklepie popytać, np. mój znajomy ma sklep i całkiem sporo o gitarkach wie, jeździ do Japonii na jakieś wystawy etc. także wiesz. koniec języka
@ BartekL
oj wiem, wiem
chyba każdy kto ma 7-ke, 8-ke, 44-ke, 45-ke i inne badziewia niestandardowe wie, jak cholernie ciężko coś takiego sprzedać
sam sprzedaję Flame'a EXG-7 (beznadziejne przystawki, ale decha całkiem niezła, poprawione przez lutnika wsio co się dało. szkoda, że nie da się do tego wstawić EMG i Floyda). co najlepsze, sprzedać 7-ke to prawdziwa sztuka, czy to na allegro, czy w sklepie, a mój lutnik robi takich gitar mnóstwo... ot, ciekawostka.