Autor Wątek: sharpi..kupuje...motorower...tylko nie wie...jaki :P  (Przeczytany 1991 razy)

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Jak wyżej ;)

niestety zamiast nowej gity będzie motorower - dojazdy do pracy mnie już dobijają <autobus / rower> a mam spory kawałek.
No cóż - mogę sobie pozwolić na coś za 4k w sprzedaży ratalnej - pojemność 50 ccm max bo mam tylko dowód ;) a prawko będzie dopiero w przyszłym roku ze znanych tylko mi przyczyn <także nie duście mnie że kasa w błoto itd ;) >

Może ktoś coś się wypowiedzieć na ten temat ? Skuter odpada - tylko motorower jakiś.

Osobiście mam upatrzone 3 modele

Junak 901
benzer aston 50
barton fighter 50

więc ?
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
kup sobie pony :D a daleko masz do tej pracy? Zima to sredniodobra pora na jazde jednosladem po ulicach Wroclawia.
B ( o ) ( o ) B S

Offline Dmaligator

• Pr0
Jak masz do wyboru trzy gówna wybierz najtańsze
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Powiem tylko tyle: WSK. :D

Wiejski Sprzęt Kaskaderski
synkopy to guwno

Offline czerez

• Gaduła
  • Morde mam może nie w tamburyn, ale mam zasady

nie łapie się

"trójka" miała 125 pojemności a "czwórka" 175
"Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk, a rośnie popyt na święty spokój" - Duńczyk !!!

Offline Badyl81

• Prawie użytkownik
  • Octy chlory
kup sobie pony :D a daleko masz do tej pracy? Zima to sredniodobra chujowa jak nieszczęście pora na jazde jednosladem po ulicach Wroclawia.

fixed

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
do pracy mam 20 km... w zimie niestety będzie autobus, chyba że znowu zamiast zimy będzie półroczna jesień ;)

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Jak chcesz jeździć jesienią to musisz uwzględnić odpowiednie ciuchy psze pana bo na starość będziesz żałował

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
najważniejsze - znasz pan fogle (i umiesz zastosować ofc) przepisy o ruchu drogowym? Bo jak masz być kolejnym który wkurwia bo jeździ jak mu sie wydaje, to odpuść bo się zabijesz na tym.
B ( o ) ( o ) B S

Offline Pronounce

• Pr0
Jak chcesz jeździć jesienią to musisz uwzględnić odpowiednie ciuchy psze pana bo na starość będziesz żałował

To fakt, dziadek swego czasu jeździł do pracy jakimś Komarem cały rok. W sumie ubieranie się na niewiele się zdało bo na starość reumatyzm miał okrutny.

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Wiesz,  trochę się teraz zmieniło.  Są specjalizowane ciuchy które dają szansę o przy ślizgu i przy wietrze i przy deszczu. 

bandit112

• Gość
najważniejsze - znasz pan fogle (i umiesz zastosować ofc) przepisy o ruchu drogowym? Bo jak masz być kolejnym który wkurwia bo jeździ jak mu sie wydaje, to odpuść bo się zabijesz na tym.

Ja dodam (nie celujac w autora), ze jazda na dowod pelnoprawnie w ruchu drogowym pojazdem mechanicznym to idiotyczny pomysl. Bo skad ludzie moga znac przepisy, ktorych troche jest. I tez mi sie wydawalo gdy nie mialem prawka, ze ogarniam wszystko. Do czasu, az wsiadlem za kolko na pierwszysch jazdach.

Posty połączone: 23 Wrz, 2013, 16:13:33
W sumie to nawet do czasu pierwszych godzin teoretycznych.

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Spokojnie - po 1 - znam przepisy na tyle by jeździć, te nieprzespane noce kucia zasad i jazdy co tydzień dały mi "świadomość" jazdy na drodze <mimo że ofkorz te nowe egzaminy oblałem totalnie <facepalm> >, a druga sprawa poruszam się po mało ruchliwych drogach, a nie po mieście ;)
« Ostatnia zmiana: 23 Wrz, 2013, 16:18:29 wysłana przez sharpi »

Offline Pronounce

• Pr0
Wiesz,  trochę się teraz zmieniło.  Są specjalizowane ciuchy które dają szansę o przy ślizgu i przy wietrze i przy deszczu.

To się okaże za 30 lat jak to będzie.

Chodzi mi o to, że pomimo np. zimowego ubrania/płaszcza, rękawic i jakiś nieprzepuszczalnego okrycia (takie a'la fartuch) dopadło go.
To, że jest ciepło i sucho jak się jedzie nie oznacza, że nic nie będzie później.

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła

To się okaże za 30 lat jak to będzie.

Chodzi mi o to, że pomimo np. zimowego ubrania/płaszcza, rękawic i jakiś nieprzepuszczalnego okrycia (takie a'la fartuch) dopadło go.
To, że jest ciepło i sucho jak się jedzie nie oznacza, że nic nie będzie później.

Toc tez napisalem ze daja szanse, a nie pewnosc, pra? A na geny nie zaradzisz.

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D

WFM

Wiejska Fantazja Motocyklisty ;)

Posty połączone: 23 Wrz, 2013, 18:48:38

WFM

Wiejska Fantazja Motocyklisty ;)
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline czerez

• Gaduła
  • Morde mam może nie w tamburyn, ale mam zasady
Skutersi - plaga warszawskich ulic !!!
"Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk, a rośnie popyt na święty spokój" - Duńczyk !!!

bandit112

• Gość
Spokojnie - po 1 - znam przepisy na tyle by jeździć[\quote]

Obawiam sie, ze "na tyle" moze nie zawsze wstarczyc.