Autor Wątek: Wiosła jak hantle, i co na to produkcja?  (Przeczytany 1513 razy)

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
Wiosła jak hantle, i co na to produkcja?
« 21 Lut, 2013, 12:46:18 »
Witam,

chcę na wstępie zaznaczyć, że publikuję ten post by sprostować temat który elektryzował to forum w zeszłym tygodniu, i pomimo początkowych podejrzeń o profesjonalny trolling autora, jak się z biegiem czasu okazało, trollingu nie było w zamyśle. Kilka osób chciało, to założyłem (nie będę każdemu na PW odpowiadał).

Więc tak, sprawa mi nie dawała spać, więc spytałem u źródła, jak to jest z 15kg Mayo i 20 letniem mahoniem służącym do podtrzymywania 3.5t drewna...

Jak temat nie przychylny adminom, to można wywalić. Czytamy od końca!!!

Witam.

Myślę, że koło 5-5,5kg.

Artur Olkowicz
Specjalista ds. sprzedaży i marketingu
Koordynator produkcji

Gitary Mayones s.c.
ul. Narwicka 10
80-557 Gdansk
POLAND

Tel. +48 58 343 07 83
Fax +48 58 343 04 35

Website | Facebook | YouTube | Myspace

P Please consider the environment before printing this email.

This e-mail and any attachment is intended only for the exclusive and confidential use of the addressee(s). If you are not the intended recipient, any use, interference with, disclosure or copying of this material is unauthorised and prohibited. If you have received this message in error, please notify the sender by return e-mail immediately and delete the message from your computer without making any copies.

Od: "master_of_raging_an normal_socks" <master_of_raging_an normal_socks@poczta.onet.pl>
Do: "Artur Olkowicz" <info@mayones.com>
Wysłane: czwartek, 21 luty 2013 9:24:11
Temat: Re: Re: Mayones LP?

Witam ponownie,

Dziękuję za informacje, mam jeszcze jedno pytanie.

Jaka może być waga tego instrumentu?

Pozdrawiam
Michał

W dniu 2013-02-20 14:23:35 użytkownik Artur Olkowicz <info@mayones.com> napisał:
Witam.

Tak, to nasza produkcja. Jest to model Flame LP IV baritone. Korpus tego modelu wykonany jest z mahoniu, bez komór rezonansowych (co powoduje trochę większą wagę), szyjka to klon z hebanem na podstrunnicy.

Gitara była wykonywana wiele lat temu dla gitarzysty zespołu Pneuma - Marcina "Kruko" Krukowskiego.

W międzyczasie zostały zmienione w niej pickupy i zamalowane logo.

Tyle jestem w stanie powiedzieć Panu nt. tego instrumentu.

Pozdrawiam.

Artur Olkowicz
Koordynator produkcji

Gitary Mayones s.c.
ul. Narwicka 10
80-557 Gdansk
POLAND

Tel. +48 58 343 07 83
Fax +48 58 343 04 35

This e-mail and any attachment is intended only for the exclusive and confidential use of the addressee(s). If you are not the intended recipient, any use, interference with, disclosure or copying of this material is unauthorised and prohibited. If you have received this message in error, please notify the sender by return e-mail immediately and delete the message from your computer without making any copies.

Od: "master_of_raging_an normal_socks" <master_of_raging_an normal_socks@poczta.onet.pl>
Do: "Artur Olkowicz" <info@mayones.com>
Wysłane: wtorek, 19 luty 2013 12:13:27
Temat: Re: Re: Mayones LP?

Witam,

już, proszę w załączniku jest zdjęcie.

Pozdrawiam

W dniu 2013-02-18 13:20:05 użytkownik Artur Olkowicz <info@mayones.com> napisał:
Witam.

Niestety, bez loginów nie da się otworzyć tych linków.

Artur Olkowicz
Koordynator produkcji

Gitary Mayones s.c.
ul. Narwicka 10
80-557 Gdansk
POLAND

Tel. +48 58 343 07 83
Fax +48 58 343 04 35

Od: "Michał Stefański" <master_of_raging_an normal_socks@poczta.onet.pl>
Do: info@mayones.com
Wysłane: sobota, 16 luty 2013 15:15:16
Temat: Mayones LP?

Witam,

mam pytanie, otóż chciałbym się dowiedzieć, czy ta gitara, wyszła spod ręki Mayones'a?

http://forum.sevenstring.pl/index.php?action=dlattach;topic=18274.0;attach=12228;image
http://forum.sevenstring.pl/index.php?action=dlattach;topic=18274.0;attach=12231;image

Tylko tyle, i jeżeli mógłbym prosić o jakieś szczegóły jeżeli tak, to będę wdzięczny.

Pozdrawiam

Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Wszystko fajnie, ale że tak zapytam - no i co z tego?
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
Aziu, a musi coś być? :D
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
No fajnie jakby było... :D
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
Czyli nikt nie poszedł przypakować mayonesem?

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
No ale dalej nie wiemy co z tą deską co podtrzymywała 3,5 T drewna.

Dan Spitz zważył Raptora i wyszło mu 8 funtów. Trzeba jednak przyznać ze na tej desce leżało tylko ok 1m.3 drewna więc bardzo słabo , nie ma sie z czym równać ;)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Jak ktoś pisze, że ma wiosło o wadze 15kg, to mu wierzę, bo wywodzę się ze szkoły, że jak jest coś napisane -  to prawda. Sam miałem trzydziestkęszóstkę 30kg, ale ją zamieniłem na dziewięć szóstek po 4kg. Więc zasadniczo, zaufanie, jakaś taka - nie wiem - kultura, ortografia i w ogóle przystosowanie do dyskusji z ogólnie pojętymi użytkownikami internetu, chyba jednak zobowiązuje, do nie wiem czego - jakiegoś takiego jednak jakby chyba wywiązywania się.
Z nieskrywaną emfazą,
Wru
« Ostatnia zmiana: 22 Lut, 2013, 01:55:30 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
tako rzecze Wru.
i always go full retard

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Rzecze-srecze. No, pokaż mi jednego, który by tu skłamał!

Offline Dmaligator

• Pr0
Rzecze-srecze. No, pokaż mi jednego, który by tu skłamał!
Moge nawet dwuch Rachet i Omlet jusz same nazwy wskazujom ze to zawodowi klamcy som :D
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Piotrze, nic nie zrozumiałem co właściwie chciałeś przekazać ;D