Człowieku Ty powinieneś robić aranże tym ludziom, a oni powinni Tobie sporo zapałacić, takimi kawałkami miażdżysz Hacktivista .
Bez przesady to przerobienie pod oryginalne dzwieki, aranzacje zajmuja ok godziny (w przeciwienstwie do mixu) a z drugiej strony sam jestem ciekaw, jak zabrzmi np. Aguilera pod ciezkimi wioslami (on ma zajebiscie silny glos), czy Slon, ktory urzek mnie swoja poezja rodem z Cannibal Corpse.
Fani, ktorzy ich dopinguja za oryginalne wersje raczej sceptycznie podchodza do moich produkcji (w koncu to halas:P), ale zabawa jest zabawą
Btw. Słon, okazuje sie byc bardzo fajnym gosciem i fanem metalu
Mimo wszystko - dzieki, zajebiscie miło to słyszec!
Bardzo fajnie zrobione, serio. Możnaby troszkę gainu z gitar zdjąć. Ale muszę się przyczepić do jednej rzeczy - słuchając tekstu to strasznie mi nie pasuje typ wokalu. Takie słowa powinno się wrzeszczeć, dodać do tego o wiele więcej agresji, emocji, a tak jak jest to średnio mnie przekonuje. Ale to akurat nie ma nic wspólnego z przeróbką, tylko z oryginałem
Dokładnie. Wokal jest robiony pod spokojny psychodeliczny beat, wiec tam wrzeszczec nie wypadalo
Z drugiej strony to też 'coś innego' jak jeszcze spokojny wokal, 'spiewajacy' całkiem chore rzeczy zupelnie spokojnie, nawet jak w tle jest halas
Jakby ktoś wrzeszczał to byłby to zwykły kolejny metalcore'owy utwor