Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
fuuuck. chce go!!( Obraz usunięty.)
gas mam na to:Spoilerprosty zasilacz AC na 18V.Tylko dlatego, zebym mógł uruchomić to: Spoiler
Nie pojąłem, dlaczego 65daysofstatic? Używają tego?
nie wiem do czego to służy ale wiem że bardzo długo będę się zastanawiał zanim kupię jeszcze raz cokolwiek korga
TRS-PRO Yamahy - nie wiem jak to wygląda w systemie Schallera i oryginalnych Floydach mejd in jułesej
Może inne efekty/procesory tej firmy są lepsze ale po prostu się zniechęciłem. Poza tym zabawki chociażby L6 łatwiej później sprzedać nie tracąc na tym
- konstrukcja bolt-on- korpus mahoń (wykończenie korpusu - matowa czerń)- szyjka klon (czarny połys)- podstrunnica heban (bez oznaczeń, kropki z boku)- progi 24 medium jumbo Ferd Wagner- główka odchylona (matowa główka od frontu, tył-połysk, czerń)- przetworniki 2xH; EMG 707 Neck/EMG 707 Bridgemostek stały tune-o-matic, strings-thru-bodystroiki Shaller blokowaneosobna puszka na baterie 9V