Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Drewno jak w niektórych starych Japończykach. Może poszukaj na allegro za czymś takim
A mnie czasami nachodzą bardzo złe myśli, co by nie puścić mojej PPC412 z casem i nie przesiąść się na coś mniejszego. 412 fajnie, potężnie brzmi i w ogóle, ale jak się zapierdala z tą paczką po schodach co próbę, to się marzy o czymś mniejszym.
a kto co próbę wozi paczkę ??
Mikos to gosc, ktory potrafi wycisnac maksimum ze sprzetu, wie czego chce i jak ma brzmiec, zatem ja mu wierze
obiecuje ci panie Mikos ze nie ma czegos takiego jak "koniec z zabawkami"
( Obraz usunięty.)
Cool Cat Chorus - zabija go samym spojrzeniem...
aż tak źle z tym chorusem? w czym nie dawał rady?i pytanko czy miał ktoś w łapie corta z47?... edit...( Obraz usunięty.)
aż tak źle z tym chorusem? w czym nie dawał rady?i pytanko czy miał ktoś w łapie corta z47?... edit...( Obraz usunięty.)[/spoiler]
Cytat: wuj Batman w 21 Gru, 2009, 10:09:45Cool Cat Chorus - zabija go samym spojrzeniem...a cos lepszego niz 'Cool Cat...' ale nie 10ięć razy drozszego?