Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Batman - ja 5150 przerabialem na pomaranczowo u sasiada-tapicera i zrobil mi to w jeden wieczor. Dalem mu skrzynie i tolex, dostalem spowrotem oklejony piec i zdarty stary. To sie bodaj nagrzewa i latwo schodzi. Tam siedzi klej w stylu Bison Kit/Butapren. 5150 bylo klejone na Butapren bo Bisona akurat nie mialem. Butapren trzeba bylo tez nagrzac zeby zlapalo, ale ogolnie 5150 obite profeska, zreszta spytaj Primera, ktory tera na nim gra.
5150 bylo klejone na Butapren bo Bisona akurat nie mialem...
Cytat: Page_Hamilton w 17 Lis, 2009, 15:29:105150 bylo klejone na Butapren bo Bisona akurat nie mialem......a butapren mam zawsze w szufladzie
Na allegro koleś wystawia te kostki często, a jak chcesz to mam do puszczenia starszą wersję tego niby-to-TSa.
ma też podbicie basu itp? bo jeśli robi robote a ts-em nie jest to chyba dobrze a ten koles co robi te efekty to jak go namierzyć ma jakąś oferte itd?
ogólnie to jest taki TS na sterydach trochę. Nie obcina basów jak zwykły TS, ma ciut więcej gainu... jakiś taki przyjemniejszy.
Każdy porządny gitarzysta powinien taką choć raz mieć
Czyżby kopia Bat Strata, czyli kopii Root Strata? Każdy porządny gitarzysta powinien taką choć raz mieć
Ja wole tego czerwonego z obecnej trasy.
Cytat: wuj Batman w 19 Lis, 2009, 15:27:23Czyżby kopia Bat Strata, czyli kopii Root Strata? Każdy porządny gitarzysta powinien taką choć raz mieć Dlatego mam strata. Miałem LP, dwa superstraty, kopię Parkera i Music Mana... Jeszcze mi tylko Tele brakuje, najlepiej takiego:( Obraz usunięty.)