Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
a ja na chwile obecna nie mam zadnego GASu... wiem, ze to stan przejsciowy, ale mimo wszystko dobrze sie z tym czuje! ;]
o jaki maly, slodki Bognerek!
Cytat: James Dean w 08 Kwi, 2009, 09:53:39o jaki maly, slodki Bognerek!niby 212 ale i tak na tym zdjęciu kjutaśnie wygląda ( Obraz usunięty.)
Cytat: mondomg w 08 Kwi, 2009, 14:15:08Cytat: James Dean w 08 Kwi, 2009, 09:53:39o jaki maly, slodki Bognerek!niby 212 ale i tak na tym zdjęciu kjutaśnie wygląda ( Obraz usunięty.)Może ma głośniki jeden za drugim a nie obok
( Obraz usunięty.)
JA bym chciał łyknąć takie wiosło co to pan LITZA na nim grał - białego BCRicha Warlocka z początków Acid Drinkers, nie wiem czy miał dwa czy jedno ale jak ktoś wie gdzie jest i cena rozsądna to biere...
Warlock piękny?fuuuu...
w tym np. dziesięciostrunoweg o skurczybyka
wyłącznie monolity.
Cytat: Aston w 15 Kwi, 2009, 22:04:38Warlock piękny?fuuuu...
Cytat: ksantyp w 15 Kwi, 2009, 19:28:30JA bym chciał łyknąć takie wiosło co to pan LITZA na nim grał - białego BCRicha Warlocka z początków Acid Drinkers, nie wiem czy miał dwa czy jedno ale jak ktoś wie gdzie jest i cena rozsądna to biere...nadal je ma, i nie chce sprzedawac.
E, sprzedał przecież do Zielonej albo Jeleniej Góry (Jasnej?) jednego jak Flapjacka nagrywał, może odkupił? Skad wiesz że ma?
Zielonej albo Jeleniej Góry (Jasnej?)