Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
strat z floydem, humbę pod mostę i bez pickguarda
Cytat: mhrok lama w 07 Lis, 2012, 23:46:36strat z floydem, humbę pod mostę i bez pickguardato nie strat
( Obraz usunięty.)
( Obraz usunięty.)SpoilerOrange wszystko przez Ciebie i Twojego Strata.
( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)i wreszcie koniec tachania heada, kolumny 4x12 i pierdyliarda kabelków, efektów i sterownika midi Tylko najpierw trza to wszystko posprzedawać...
Cytat: Zelman w 12 Lis, 2012, 08:20:57( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)i wreszcie koniec tachania heada, kolumny 4x12 i pierdyliarda kabelków, efektów i sterownika midi Tylko najpierw trza to wszystko posprzedawać...To samo jest u mnie, tylko zamiast hd500 będzie AFX Ultra
Wszyscy mają ALTO, mam i ja
ok, skoro istnieje możliwość posiadania wiosła z taką główką ( Obraz usunięty.)To od dzisiaj zaczynam twarde oszczędzanie. Postanowienie noworocznedieta złożona z zupek za 1,5 zł + suplementacja jakimś witaminerem i za rok dwa powinno się udać. Nie ma chujka, nie odpuszczę.