Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Wojtt w 17 Maj, 2011, 19:03:58( Obraz usunięty.)Parker Adriana Belew, nie wiem po co, ale chcę.chyba jedyne wiosło które jakby zrobili w wersji 7 strunowej to by mnie zmusiło do sprzedania wszystkich gratów i kupienia gomega projekt
( Obraz usunięty.)Parker Adriana Belew, nie wiem po co, ale chcę.
Cytat: nikt w 17 Maj, 2011, 20:59:57Cytat: Wojtt w 17 Maj, 2011, 19:03:58( Obraz usunięty.)Parker Adriana Belew, nie wiem po co, ale chcę.czyj to wypust?chyba jedyne wiosło które jakby zrobili w wersji 7 strunowej to by mnie zmusiło do sprzedania wszystkich gratów i kupienia gomega projektMi wystarczyło by to:( Obraz usunięty.)Ale na pasywach
Cytat: Wojtt w 17 Maj, 2011, 19:03:58( Obraz usunięty.)Parker Adriana Belew, nie wiem po co, ale chcę.czyj to wypust?chyba jedyne wiosło które jakby zrobili w wersji 7 strunowej to by mnie zmusiło do sprzedania wszystkich gratów i kupienia gomega projekt
Nie jesteś sam, strasznie paskudne są te wiosła :<
Ten parker jest x-tra, ciekawe tylko czy zapiekany włóknem węglowym, chyba tym razem nie, bo widać słoje ;S . Trochę lipa...
Oj Maćku mam to samo...
To ostatnie to sig Cavalery? Cos za duzo strun zalozyli
aż poświeciłem parę min na odkopanie tego zdjęcia Chichot