Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
To jak to jest, ze polowa forum onanizuje sie Agile'ami, a nikt jeszcze ich nie sprowadza do Europy?? Mozna dostac Suhra i Grosha, a nie mozna Agile??
Widać nikt się jeszcze nie zainteresował. A jak już ktoś to zrobi, to będzie pewnie tak jak zwykle - same podstawowe modele, ceny z dupy (vide przykłady typu 700$ -> 700E -> 5000PLN), dostępność extremów w postaci 7-8, o fannedach nie wspomnę, żadna...
Np. Bat się zainteresował, na szczęście mu przeszło
Bat, plan na biznes legl w gruzach?
Da radę go gdzieś usłyszeć poza gej party?
Synkopa została zignorowana na ostatnim incydentalnym GP, bo zgromadzeni popuścili zwieracze na widok wzmaków po 15K sztuka. Prosiłem, mówiłem: "błądzicie!", ale nie posłuchali. I stała tak biedna, szara w kąciku a oni (ci źli) napierdalali na ostatnich kanałach Stuckenschwullerów, i nikt się na prawdziwym mesjaszu nie poznał.
Sinnerex - nie wiem czy dokładnie na takim, ale grałem trasze w domu kultury kiedy byłem małym chłopcem Pamiętam tylko, że nie pasował mi przester