Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
chujowo alternatywna alternatywa
( Obraz usunięty.)
( Obraz usunięty.)Matko przenajświętsza
Cytat: youshy w 20 Kwi, 2016, 20:23:49( Obraz usunięty.)Matko przenajświętsza O faken. To je Ibanez?
Cytat: Thoth w 20 Kwi, 2016, 21:45:25Cytat: youshy w 20 Kwi, 2016, 20:23:49( Obraz usunięty.)Matko przenajświętsza O faken. To je Ibanez?Tak, RG2920Z.
Zawsze podobały mi Kramery i te ich Comic Sansowe głowki:( Obraz usunięty.)
@youshy a date rejestracji widziałeś?
Poczekam az zamowisz pierwszą, to tak na okragło wszystko dostaniesz, ze sie zdziwisz
@wuj Bat Mój błąd, rzadko widzę to słowo. Oczywiście *się waha
Mam niespełniony GAS na coś co chyba nie istnieje i długo istnieć nie będzieTelecasterNa aktywach (sic!)7 strunMultiskala 25-27"SpoilerISpoiler*werbel*SpoilerBez główki z główką
Po prostu ostatnio zauważyłem że wystający róg przeszkadza mi czasem w tappingu.
Cytat: inches666 w 13 Mar, 2016, 11:24:22Mam niespełniony GAS na coś co chyba nie istnieje i długo istnieć nie będzieTelecasterNa aktywach (sic!)7 strunMultiskala 25-27"SpoilerISpoiler*werbel*SpoilerBez główki z główką Cytat: inches666 w 21 Kwi, 2016, 22:27:55Po prostu ostatnio zauważyłem że wystający róg przeszkadza mi czasem w tappingu. Proszę bardzo ( Obraz usunięty.)