Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
( Obraz usunięty.)To mnie ostatnio taki LP GASuje - "Less+".
Cytat: gizmi7 w 06 Kwi, 2016, 12:00:12( Obraz usunięty.)To mnie ostatnio taki LP GASuje - "Less+".Szczerze? Uważam, że to jeden z fajniejszych Gibonów jakie macałem. Uber wygodne gówno, model który macałem był bez bubli, fajnie też gadał. Trochę taki bardziej modern LP z tych klasycznych. No tylko te klucze chujowe...
Cytat: Mother Puncher w 06 Kwi, 2016, 12:07:16Cytat: gizmi7 w 06 Kwi, 2016, 12:00:12( Obraz usunięty.)To mnie ostatnio taki LP GASuje - "Less+".Szczerze? Uważam, że to jeden z fajniejszych Gibonów jakie macałem. Uber wygodne gówno, model który macałem był bez bubli, fajnie też gadał. Trochę taki bardziej modern LP z tych klasycznych. No tylko te klucze chujowe... To ma 46 mm szerokości przy siodełku Chyba bym odpadł, ale ciekawe zjawisko, przyznaję.
( Obraz usunięty.)Nie wiem co się ze mną dzieje...
Ze mną też nie wiem, znów mnie przez to wzięło na headlessa w kształcie tele z floydem...
Mi zawsze zostaje chujowo alternatywna alternatywa w postaci ( Obraz usunięty.)A Tobie tylko zakup