Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
A żeby nie było to ja już przedwczoraj dostałem i wszystko w porządku;) Paczka cała.
Nie żebym narzekał tak w ogóle , ale to czasopismo ogólnie jest takie słabe czy ten numer tylko?Bo w sumie pierwszy raz mam to w ręce.
Szukam sobie jakiejś porządnej gazety co by być na bieżąco, jakieś testy móc poczytać, wywiady i teraz przynajmniej wiem, że to czasopismo odpada Swoją drogą jakie mamy dobre czasopisma w Polsce?
Cytat: Dexterek w 27 Sie, 2008, 08:13:52Szukam sobie jakiejś porządnej gazety co by być na bieżąco, jakieś testy móc poczytać, wywiady i teraz przynajmniej wiem, że to czasopismo odpada Swoją drogą jakie mamy dobre czasopisma w Polsce?www.sevenstring.pl
Cytat: Sinner w 27 Sie, 2008, 08:38:12Cytat: Dexterek w 27 Sie, 2008, 08:13:52Szukam sobie jakiejś porządnej gazety co by być na bieżąco, jakieś testy móc poczytać, wywiady i teraz przynajmniej wiem, że to czasopismo odpada Swoją drogą jakie mamy dobre czasopisma w Polsce?www.sevenstring.plTo gdzie są wywiady i z czym niby jesteśmy na bieżąco ? I co ile wychodzi to czasopismo ^^ ?
To gdzie są wywiady i z czym niby jesteśmy na bieżąco ?