Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Czy mnie oczy bolą, czy się zgrywacie, czy może macie Nobla za cofanie czasu o 25 lat??
Kicha, że choruję. Ale widzę, że pizdowatość na fotkach na mojej nieobecności nie ucierpiała
CytujCzy mnie oczy bolą, czy się zgrywacie, czy może macie Nobla za cofanie czasu o 25 lat?? Nie rozumiem. Jeśli chodzi o ogólny image - nie chodziło o to, że mamy wyglądać szczególnie nowocześnie. Miało być rokędrolowo.
gorszego zdjęcia nie posiadam, wiec idealnie tu pasuje ChichotSpoileroczywiście ten z washburnem
Cytujgorszego zdjęcia nie posiadam, wiec idealnie tu pasuje ChichotSpoileroczywiście ten z washburnem czy na główce tego basu widnieje napis 'Gay' czy mi się wydaje? :O
Nie mogę zdzierżyć:
na pierwszym filmiku ma genialna koszule. Mimika też niszczy.
Cytat: Lothar w 21 Lut, 2011, 10:06:57na pierwszym filmiku ma genialna koszule. Mimika też niszczy.0:49
Cytat: purpleman w 21 Lut, 2011, 11:16:16Cytat: Lothar w 21 Lut, 2011, 10:06:57na pierwszym filmiku ma genialna koszule. Mimika też niszczy.0:49 wlasnie po tym kadrze przestałem oglądać