Gotoh zawsze był dobry ale IMO to paplanina.
Trzynasty ale kahler nie zrobi fluttera
Owszem, zrobi, i mogę na dowód nagrać wideło, albo pokazać wideło z YT, gdzie młody chłopak robi fluttera.
Wystarczy odpowiednio wyregulować z jaką siłą ma pracować wajcha, przy ustawieniu very soft, fluttery ryrrrrają sobie wesoło
Po za tym o ile sie orientuje hybryda nie ma w standarcie materiału jaki sie na przysni . Ma to jedynie ten produkowany w całości w stanach gdzie faktycznie wybór materiału niemal kazdego elementu jest możliwy.
Konkretnie można zamówić wózki mosiężne, ze stali nierdzewnej, czy z brązu, wiadomo, że sam most jest odlewem produkowanym z jednego stopu.
Wg info które otrzymaliśmy gdyż albowiem rozmawialiśmy w tym temacie z Kalhlerem twierdza ze hybryda to obtaniona wersja produkowana czesciowo w Chrl.
Jeśli o mnie chodzi, to mogą go robić nawet Majowie w dżungli amazońskiej.
Mam, więc wiem o czym piszę, miałem wiosła z innymi mostami, więc mam porównanie, i będę bronił tego mostu.
Jest tak wiele przyjaznych rozwiązań, że można się łatwo zakochać.
Poza tym zwróć uwagę drogi Jarku, że za most Kerry King'a trzeba zapłacić 2.000 PLN, a różni się tylko tym, że można wajchę włożyć w górną część mostu, tak samo jak w dedykowane miejsce.
Nadpłata 1300 ziko za świadomość, że most robiony jest w USA, ( jeszcze niech mi udowodnią, że robiony jest w USA) to już snobowanie IMO.
Kahler przyznaję się, że hybrid 7300 robiony jest w Chinach, ale to nie znaczy, że przestał być Kahlerem, i jest robiony z gliny.