No to przyjechało. Jest egzakly taka jak na stronie
http://www.schecterguitars.com/International/Products/Guitar/Hellraiser-C-8.aspx, choć w naturalu wygląda o wiele lepiej. Niestety, wśród mnogości mych talentów nie odnalazłem tego, który pozwala robić super foty telefonem komórkowym

Najdziwniejsze jest jednak to, że wydaje mi się, że gra inaczej od Speciala choć chłopaki mi mówią, że jestem głupi.

W końcu układ pickupów dokładnie taki sam, podobne drewno, jedynie inne wykończenie i trochę lepszy hardware, bo mostek Hipshot a nie Schecter, inne klucze. Choć myślę, że to tak naprawdę kwestia rozegrania.
Chcrzest bojowy przeszła na Brutal Assault, gdzie nastroiłem ją do F# na strunie 105, jak idiota. Myślałem, że nie zagram nic więcej po tych 10 minutach
Nastiez (set 10-13-18-30-44-56-72-105) i dlatego na Summer Breeze F# miałem już na 7 strunie a nie na 8 i w tej chwili gram na niej w sumie w 3 strojeniach: (low to high)
D-A-D-A-D-G-B-E
D-F#-A-E-D-G-B-E
D-A-E-A-D-G-B-E
Generalnie oprócz różnic w wykończeniu między nią i Specialem jest jedna zasadnicza różnica czyli klucze. Blokowane, o przełożeniu 19:1 a nie 15:1 więc o wiele łatwiej ją idealnie zestroić, zwłaszcza w tak wrażliwym miejscu jak D na 105. Wolałbym też mieć binding na gryfie taki jak na korpusie ale to już moje estetyczne fanaberie. Teraz do kolekcji brak mi jedynie 28" Blackjacka SLS C8 i w następnej kolejności własnej sygnatury, he he he

Kilka dowodów fotograficznych: