Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Przed, że jest przecinek .
Cytat: wuj Bat w 22 Kwi, 2015, 10:27:40Przed, że jest przecinek . fxd w temacie:http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,17789278,15_wyjatkowo_glupich_cytatow_z_podrecznikow_do_wychowania.html#MTchociaż w sumie nie wiem czy nie bardziej pasuje do "co mnie zszokowało"...
Cytat: mati304 w 22 Kwi, 2015, 13:39:20Cytat: wuj Bat w 22 Kwi, 2015, 10:27:40Przed, że jest przecinek . fxd w temacie:http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,17789278,15_wyjatkowo_glupich_cytatow_z_podrecznikow_do_wychowania.html#MTchociaż w sumie nie wiem czy nie bardziej pasuje do "co mnie zszokowało"...To to pół biedy ,szkoła konsekwentnie od kilkudziesięciu lat uczy większych głupot których odkręcić się nie da . Nie mam na myśli historii która jest jak powiedział ktoś mądry uzgodnionym zbiorem kłamstw . Chodzi mi o takie bzdury jak to że ,elektrownia wytwarza energie że , woda i wiatr to źródła energii że , w Rosji używa się cyrylicy itp ,itd . Ludzie już nie korzystają z encyklopedii , wolą Wikipedię , a tam to dopiero jest rodzynków .
Ja. Zabraniam. Jako szef internatu.
To to pół biedy ,szkoła konsekwentnie od kilkudziesięciu lat uczy większych głupot których odkręcić się nie da . Nie mam na myśli historii która jest jak powiedział ktoś mądry uzgodnionym zbiorem kłamstw . Chodzi mi o takie bzdury jak to że ,elektrownia wytwarza energie że , woda i wiatr to źródła energii że , w Rosji używa się cyrylicy itp ,itd . Ludzie już nie korzystają z encyklopedii , wolą Wikipedię , a tam to dopiero jest rodzynków .
Cytat: Algiz w 22 Kwi, 2015, 15:31:23To to pół biedy ,szkoła konsekwentnie od kilkudziesięciu lat uczy większych głupot których odkręcić się nie da . Nie mam na myśli historii która jest jak powiedział ktoś mądry uzgodnionym zbiorem kłamstw . Chodzi mi o takie bzdury jak to że ,elektrownia wytwarza energie że , woda i wiatr to źródła energii że , w Rosji używa się cyrylicy itp ,itd . Ludzie już nie korzystają z encyklopedii , wolą Wikipedię , a tam to dopiero jest rodzynków .Dziwnie ,wstawiles przecinki.