Autor Wątek: Roter Bogdan Grad Model "SOLO 29"  (Przeczytany 107813 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Pikap za blisko mostka. ;)

Bogdan miał 8siem strun B4 ic wazz kool.
Paczki z głów!

Offline indabrain

• Pr0
  • http://www.miastogniewu.pl/
    • Miasto Gniewu
Oj tam oj tam Baciu na merlinach to już gada:)
http://vibedeck.com/indabrain
« Ostatnia zmiana: 20 Cze, 2012, 12:10:03 wysłana przez indabrain »
Zbieram na polu swej wiary, drobne fragmenty siebie....

Orange

• Gość
Martens ma ósemkie 27 cali na merlinie jednym. Fajne, budżetowe wiosło.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
synkopy to guwno

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
Sorry za kolokwializm, ale pierdolicie strasznie. Jebać Bogdana i to że 99% ludków hejtuje babole Rotera bo coś tam czytało w necie, jestem posiadaczem 30 calowej ósemki z klonu mejd baj Tylski i jestem przekonany że jest więcej gitar Rotera całkiem fajnych niż ta jedna z rotersucks.com. Jasne, koreańskie klucze,mostki z dupy, ale ja do swojej się nie przyjebie bo nie ma do czego oprócz taniego hardłeru i słabej jakości lakieru, ale nie kosztowała 5 KPLNuf.

proopki

Wlacz osadzony player soundcloud

( Obraz usunięty.)

Jeśli ta próbka brzmienia jest adekwatna do gitary to ja tam zdania nie zmienia na temat rotoruw.
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
Pokusiłem się, żeby posłuchać innych utworów Pana Bogdana i jestem pod wrażeniem jego odwagi jeżeli chodzi repertuar. Ja bym się w tym nie odnalazł:)
Kurwa, tak pięknie ubrałeś słowa, że to normalnie jak piernąć motylkami, zamiast zasadzić siarczystego kapuśniaka ;D

Powiem więcej, awangarda zawsze spotka się z wielka dozą krytki ze stron wielorakich grup i tak o to kontynuując tenże wątek immortalizujemy* Pana Bogdana, choćby krytyką, a Pan Bogdan dalej pozostanie nierozumiany przez swoją epokę...

*nie wiem czy tak można, też bedę awangardowy, a co! nie kończył ja Polonistyki:P

A tak na serio to jak obejrzałem ta prezentacje i przebrnałem przez ta paplanine na poczatku i witki mi opadly jak usłyszałem co on zaczał grać na tym ibanezie, 8ka pozwala na tak wiele w kwestii budowania akordow chociazby, dlatego w temacie grania na 8kach popieram myśl, że 8ki nie sa po to zeby:

"grac to samo co sie gra na 6tkach tylko ciezej" - i tu od razu sprostuje o co mi chodzi, grać np: "Smoke On The Water" bo brzmi ciężej oh yeaaah...

....ha ha ha ha ha ha....NIE!

||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Jeśli ta próbka brzmienia jest adekwatna do gitary to ja tam zdania nie zmienia na temat rotoruw.
Poza tym, że nierówno, nudno i chujowo użyty kompresor, to muszę przyznać, że najgrubsza struna fajne grube ziarno pociska. W końcu ryczy a nie robi to pedalskie bździąg.
synkopy to guwno

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Pokusiłem się, żeby posłuchać innych utworów Pana Bogdana i jestem pod wrażeniem jego odwagi jeżeli chodzi repertuar. Ja bym się w tym nie odnalazł:)
Kurwa, tak pięknie ubrałeś słowa, że to normalnie jak piernąć motylkami, zamiast zasadzić siarczystego kapuśniaka ;D

Powiem więcej, awangarda zawsze spotka się z wielka dozą krytki ze stron wielorakich grup i tak o to kontynuując tenże wątek immortalizujemy* Pana Bogdana, choćby krytyką, a Pan Bogdan dalej pozostanie nierozumiany przez swoją epokę...

*nie wiem czy tak można, też bedę awangardowy, a co! nie kończył ja Polonistyki:P

A tak na serio to jak obejrzałem ta prezentacje i przebrnałem przez ta paplanine na poczatku i witki mi opadly jak usłyszałem co on zaczał grać na tym ibanezie, 8ka pozwala na tak wiele w kwestii budowania akordow chociazby, dlatego w temacie grania na 8kach popieram myśl, że 8ki nie sa po to zeby:

"grac to samo co sie gra na 6tkach tylko ciezej" - i tu od razu sprostuje o co mi chodzi, grać np: "Smoke On The Water" bo brzmi ciężej oh yeaaah...

....ha ha ha ha ha ha....NIE!

Offline Ad

• Użytkownik
Jakbym zamawiał Rotera też bym brał od razu 8 gitar. Skoro 3/4 sztuk ma poważne babole, to akurat z tych 8 bym miał 2 sprawne gitary - główną i na backup.

Orange

• Gość
Pivovarit skąd masz taką fotkę Tolka?

Posty połączone: 20 Cze, 2012, 19:39:59
Jakbym zamawiał Rotera też bym brał od razu 8 gitar. Skoro 3/4 sztuk ma poważne babole, to akurat z tych 8 bym miał 2 sprawne gitary - główną i na backup.

A reszta na allegro :D

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Zapewne tym którzy na orgu są często i od jakiegoś czasu temat jest znany. Przyznaję dla mnie to nowość ale po części godzi w wizerunek naszych firm na rynku anglosaskim i nie tylko.
http://www.sevenstring.org/forum/dealers-group-buys/145555-caveat-emptor-my-roter-situation.html
I to juz dla mnie w przeciwieństwie do tego tutaj tematu nie jest śmieszne.

No ale koniec końców pan Japończyk po 1,5 roku od zamówienia jest zadowolony dostał swoją gitarę. Czas na Japonię cierpliwi ludzie tam żyją :P
« Ostatnia zmiana: 24 Cze, 2012, 11:31:48 wysłana przez commelina »

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
  • I tak stroję najniżej!!!
A majonez tez wali babole, ale o tym to jakos cichutko jest.   
Khr... khr... no czy ja wiem...? :P

Offline Tolein

• Pr0
No ale koniec końców pan Japończyk po 1,5 roku od zamówienia jest zadowolony dostał swoją gitarę. Czas na Japonię cierpliwi ludzie tam żyją :P
a potem na onecie byndzie, że polskie skerwesyny podbijają japonię i jaka trzecia wojna się szykuje. wojenko, wojenko, cóżeś ty za pani, że za tobo ido gitarzyści poje skerweseny
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
 Wiosło paskuda, a prawdziwa miazga to te pseudowarsztaty, to jest tak chujowe, że aż brak mi słow...

Wiebiciele talentu pana Bogdana bedą niepocieszeni, ale "dupa Romana to cover.
Spoiler
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
a potem na onecie byndzie, że polskie skerwesyny podbijają japonię i jaka trzecia wojna się szykuje. wojenko, wojenko, cóżeś ty za pani, że za tobo ido gitarzyści poje skerweseny

A tak poważnie to zapewne nie podbiją. Boje sie jak ognia odesłania wiesła z powodu jakiegoś prypcia znalezionego hui wi czym pod hiu wi jaka lupą za 2k transport. To mnie odstrasza dokumentnie. A znam przypadek tak odesłanego zajebistego wiesła. Nie mniej grzechem by było nie spróbować i skorzystać z mozliwości jakie mam odnośnie kontaktu w dżapanezach, wiec prawdopodobnie klika wieseł jeszcze w tym roku poleci do kraju kwitnącej wiśni.
Spoiler

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Zacznijmy od tego, że aby dojebać się do Twoich gitar to trzeba być chorobliwym pedantem i perfekcjonistą, który zamiast grać na gitarze, to doszukuje się niedoskonałości.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Niestety znajdą sie i są, co mam potwierdzone niejako z pierwszej reki ;)

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Niestety znajdą sie i są, co mam potwierdzone niejako z pierwszej reki ;)

Ufffff, już myślałem, że jestem skrajnie pierdolnięty z moim wypatrywaniem drobiazgów ;)

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Ale tylko DżaPenisy majom suszi zamiast muzgó. :P
synkopy to guwno

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Zacznijmy od tego, że aby dojebać się do Twoich gitar to trzeba być chorobliwym pedantem i perfekcjonistą, który zamiast grać na gitarze, to doszukuje się niedoskonałości.

O, to ja.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Jesteś marudą.
synkopy to guwno

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Czyżby? Mnie to już wszystko jedno.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0

O, to ja.

No tak, ale jak gitara Ci leży i dobrze gra, to chyba jej nie odeślesz z powodu drobniutkiej skazy lakieru z tyłu główki przy kluczach, co?

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
W tym momencie taka gitara juz by nie leżała idealnie :P