Pokusiłem się, żeby posłuchać innych utworów Pana Bogdana i jestem pod wrażeniem jego odwagi jeżeli chodzi repertuar. Ja bym się w tym nie odnalazł:)
Kurwa, tak pięknie ubrałeś słowa, że to normalnie jak piernąć motylkami, zamiast zasadzić siarczystego kapuśniaka
Powiem więcej, awangarda zawsze spotka się z wielka dozą krytki ze stron wielorakich grup i tak o to kontynuując tenże wątek immortalizujemy* Pana Bogdana, choćby krytyką, a Pan Bogdan dalej pozostanie nierozumiany przez swoją epokę...
*nie wiem czy tak można, też bedę awangardowy, a co! nie kończył ja Polonistyki:P
A tak na serio to jak obejrzałem ta prezentacje i przebrnałem przez ta paplanine na poczatku i witki mi opadly jak usłyszałem co on zaczał grać na tym ibanezie, 8ka pozwala na tak wiele w kwestii budowania akordow chociazby, dlatego w temacie grania na 8kach popieram myśl, że 8ki nie sa po to zeby:
"grac to samo co sie gra na 6tkach tylko ciezej" - i tu od razu sprostuje o co mi chodzi, grać np: "Smoke On The Water" bo brzmi ciężej oh yeaaah...
....ha ha ha ha ha ha....NIE!