Autor Wątek: Gej Party - 11.05.2012 Katowice  (Przeczytany 15627 razy)

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
Ja przyjadę prawdopodobnie jakimś pociągiem albo autobusem. Jakieś info jak się gdzie dostać mile widziane.

Wysłałem Ci mapkę :)
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Danke i bożenke. Może jakoś dam rade - ew. odpale nawigację na fonie.

Offline oz

• Pr0
jeszcze ja się dopiszę z setiusem 7, ew. jeszcze tele od mayo zabiorę (jakby się dało pod jakiś transport podpiąć)

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
    • Brudne Brzmienie
jeszcze ja się dopiszę z setiusem 7, ew. jeszcze tele od mayo zabiorę (jakby się dało pod jakiś transport podpiąć)

I tak jadę z góry i chyba jeszcze jedno miejsce wolne będę miał, więc mogę jakoś przez Sosnowiec jechać, skrob pw to możemy się dogadać jakoś :)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Ode mnie krótka piłka jest, w sumie mógłbym pisać tylko do kolegi powyżej, ale skoro się zmawiacie w ogólnym to i tu zapytam.

Wstępnie nadal mogę przyjechać, ale wyskoczyła mi nagła rzecz i muszę to wiedzieć, żeby potem nie było kichy. Przydałoby się żebym na ok. 13-max13.30 był z powrotem w Czewie bo mam dość ważne spotkanie rodzinne i raczej tego nie przesunę/ominę = trzeba by się urwać w sobotę ok. 12. Dałoby radę czy dla was za wcześnie? Bo jak tak to nie wiem czy przybędę, od razu wolę uprzedzić.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline hdx

• Użytkownik
Ja jestem z Będzina więc przez Sosnowiec mógłbym spokojnie jechać z tym, że mam spotkanie z klientem w piątek i nie wiem jak długo mi zejdzie, pewnie wbiję w późniejszych godzinach. W ostateczności jakbyś nie miał się z kim zabrać to daj znać na PW :)

Offline oz

• Pr0
fajnie, jutro pewnie wieczorem dogra się jakieś szczegóły,

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
W sobotę to ja o 10 muszę być we Wrocławiu.
Ja myślę, że pogramy i w nocy się urwę.
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
    • Brudne Brzmienie

Ode mnie krótka piłka jest, w sumie mógłbym pisać tylko do kolegi powyżej, ale skoro się zmawiacie w ogólnym to i tu zapytam.

Wstępnie nadal mogę przyjechać, ale wyskoczyła mi nagła rzecz i muszę to wiedzieć, żeby potem nie było kichy. Przydałoby się żebym na ok. 13-max13.30 był z powrotem w Czewie bo mam dość ważne spotkanie rodzinne i raczej tego nie przesunę/ominę = trzeba by się urwać w sobotę ok. 12. Dałoby radę czy dla was za wcześnie? Bo jak tak to nie wiem czy przybędę, od razu wolę uprzedzić.

Ja muszę być jakoś ranem spowrotem, więc myślę że też byśmy się w nocy jakoś urwali :)

Offline michu123PL

• Pr0
To ja jeszcze dla pewności spytam - będzie możliwość jakiegoś spanka?

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
U mnie są dwa wolne miejsca jakby co. Jak się nie boicie spania z kolegami z forum to i więcej ;)
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline michu123PL

• Pr0
To ja się mogę pisać. Jakiś śpiworek wezmę i mi wystarczy nawet kawałek podłogi.

Offline hdx

• Użytkownik
Tylko śpij tyłem do ściany... tak na wszelki wypadek :D

Offline michu123PL

• Pr0
Skąd wiesz, co ja lubie. Raz od tyłu to nie gej.

Offline oz

• Pr0
od piątku są dni województwa śląskiego, teoretycznie można jeszcze wyjść na przerwę gdyby się ktoś znudził
Spoiler

Offline Rames

• Gaduła
To ja też się deklaruję (w sumie już mnie Winged zadeklarował, ja tylko potwierdzam), jeśli wpuścicie takiego low-postowca. A jeśli wpuścice to zabrac Omena 7, czy wstydu oszczędzic? Mam jeszcze multi Zooma G3 jeśli to kogoś interesuje, ale wątpię, więc tego raczej nie biorę. 

Offline michu123PL

• Pr0
Rames, weź Omenka jak możesz, ja chętnie ogram. Chodzi za mną ostatnio budżetowe 7.

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Michu nie musisz - dostaniesz pościel. Ostatnio się specjalizuję w usługach hotelarskich dla znajomych ;) Co do dni wojewodztwa, to ja w sobotę na bank idę na Lamb. Jak ktoś chce zostać na nocleg, nie widzę przeszkód.

Offline hdx

• Użytkownik
Ja niestety muszę się w ostatniej chwili wykreślić z listy. Tzn. kompletnie nie zauważyłem, że spotkanie zostało przełożone na ten tydzień co mi nieco krzyżuje plany, a dodatkowo chcą mnie jeszcze w robocie w ten piątek. Nie wiem czy będzie sens jechać o późnej porze, a też nie byłbym w stanie balować długo.

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Oki, temat dowożenia gratów ogarnięty - Harv po mnie wpadnie i przyjedziemy razem. W związku z czym bierę ampa i dwa wiesła. Kogoś interesują jakieś efekty moje?

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
    • Brudne Brzmienie
Oki, temat dowożenia gratów ogarnięty - Harv po mnie wpadnie i przyjedziemy razem. W związku z czym bierę ampa i dwa wiesła. Kogoś interesują jakieś efekty moje?

Jakbyś tremulusa i pink noise wziął to byłbym wdzięczny :)

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Leon weź wszystko, najwyżej nie wyjmiesz z auta.
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Dobra, jeśli naprawdę nic się nie skicha, jesteśmy z youshym jutr, podejrzewam że ok. 17.30-18 dotrzemy, wcześniej chyba nie. Aha, i najpewniej się zbierzemy nocną porą i nie zostaniemy na spanie (jęk zawodu współspaczy :P ).

Zapowiadamy się z ciastem (zakalec czy nie, i tak będzie ;D ) i jak ktoś ma kawę to niech bierze (lepiej sypanka + duży dzbanek) to wam zrobię taką extra ;)
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Youshy zanotowane i przyjęte :)