Autor Wątek: Gdzie "tłoczycie" płyty?(digipack)  (Przeczytany 1207 razy)

Offline Stachu

• Gaduła
  • Trv
Gdzie "tłoczycie" płyty?(digipack)
« 29 Mar, 2012, 17:04:21 »
Siema,
Szukam firmy która wyda nasze demo w postaci digipacka. Interesuje mnie jakieś 200sztuk, firmy tłoczą od 500,więc raczej wchodzi w grę forma przegrywania+digipack. Słyszałem, że można znaleźć miejsca gdzie zrobią to za 5 zł, sam znalazłem gdzie zrobią mi to za jakieś 6,20 przy 200 sztukach(wypalane na maxwelach). A Wy gdzieście się wydawali?
Udane dile: metal, Dale Cooper, Donnie, AngelSTM, MadYarpen, marczaq, Musza, Orange (Polecam!)

Offline lis

• Gaduła
My tłoczyliśmy w digirecu (www.digirec.pl)
przy 500szt wyszło nas całkiem przyzwoicie więc odezwij się do nich
Można wiele ugadać:)
"It doesn't matter what people say about you, as long as they're talking about you."

Offline damagedime777

• Użytkownik
Yo,

Nie jest to odpowiedź na Twoje Stachu , ale wystrzegaj się jak ognia firmy Mediagraphx z Kostrzyna. Robiliśmy u nich własnie digipack i czegoś tak strasznego jeszcze nigdy nie widziałem:
- dobrany za cienki kartonik - deformował się w miejscu gdzie była włożona książeczka
- z okładki odchodził laminat - płatami
- pudełko się rozklejał
- kieszonka na książeczkę została zrobiona na górze (zamiast na dole jak było w projekcie) przecinając nasze głowy na zdjęciu kapeli

Finalnie oddali nam kasę i nie zwróciliśmy towaru więc przynajmniej tu się odpowiednio zachowali, ale i tak to była strata czasu.

Mam nadzieje że to info kogoś uchroni :)

Offline Stachu

• Gaduła
  • Trv

ale tłoczyliscie, czy kopiowaliscie?
Udane dile: metal, Dale Cooper, Donnie, AngelSTM, MadYarpen, marczaq, Musza, Orange (Polecam!)

Offline głuchy_zjeb

• Gaduła
  • mahoń, heban, emg
    • Komandor gwiezdnej floty
My robiliśmy tu

http://bookmedia.pl/

Wytłoczenie stu płyt z nadrukiem + plastikowe pudełko + przednia okładka (jeden kwadrat zadrukowany z dwóch stron) + tylnia okładka dwustronna wyniosło 435 zł. Wszystko zajebiście i profesjonalnie, polecam  :tak:
ore ore na traktore

Offline lis

• Gaduła

ale tłoczyliscie, czy kopiowaliscie?

tłoczyliśmy:)
"It doesn't matter what people say about you, as long as they're talking about you."