Cześć
Jakiś czas temu doszedłem do wniosku, że jednak chciałbym jakąś wyczesaną siódemkę jednakże brak funduszy trochę tę sprawę komplikował
I tak sobie zakładałem, że dozbieram i kupię jak się tylko coś pojawi na giełdzie. No i się pojawiło ale parę dni po tym przemyśleniu.
Trochę popłakałem, bo facet nie chciał się wymienić za żadne z moich wioseł i myślałem, że już wąpierz pogrzebań kiedy Musza zaproponował mi wspaniałomyślnie pomoc - za co mu bardzo dziękuje :* no homo.rar
Gutarę przywiózł Tomek do Poznania 31 grudnia o godzinie 14.10
Gitarka leży mi idealnie w ręce, pasuje mi kolorystycznie i estetycznie - to że jest gitarą kolekcjonerską tylko dodaje jej wyjątkowości
Wrażenia z brzmienia napiszę dzisiaj jak tylko pójdziemy do salki i podłączymy do Twintone II, porównany pewnie przy okazji do innych wiosełek.
Specyfikacja (zerżnąłem od Muszy i zmodyfikowałem
)
Produkcja: Made in Japan, limitowana (ok.48 na świat) Korpus: Lipa Konstrukcja: Bolt-On Gryf: 5-cio częściowy klon/bubinga Podstrunnica: Palisander Cocobolo (Dalbergia retusa) Skala: 27" Progi: 24 Jumbo Przetwornik: H-S-H: Lundgren M7, stockowy singiel, DiMarzio PAF7 Potencjometry: 1xVolume i 1xTone, push-pull Mostek: LoPro Edge Klucze: Gotoh Wykończenie: Purpurowo-Czerwone z teksturą Binding: Na całości (główka, szyjka, korpus) świecący w ciemności Markery: Kropki, również świecące w ciemności
A teraz słabe foty (niestety komórką, zrobię lepsze jak tylko będę miał okazję
Spoiler Ibanez 7680 LTD 1 ucieszony
Lothar
Speckę i pierdóły dopiszę później
Próbki: Greycloud -
http://dl.dropbox.com/u/19395860/greycloud%20-%207680.flac EDIT:
Nowe fotki po upgradzie u Skervesena