Autor Wątek: Mała słuchawka bezprzewodowa do ściągania  (Przeczytany 4328 razy)

Offline Infinitas

• Prawie użytkownik
Mała słuchawka bezprzewodowa do ściągania
« 16 Gru, 2011, 22:06:25 »
(...)
« Ostatnia zmiana: 17 Gru, 2011, 10:10:56 wysłana przez Infinitas »

Offline Maciek

• Pr0

Offline blackdahlia

• Pr0

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Lol, to juz wygodniejszy telefon z PDFami i ulepszenie techniki ściągania. Choc z doświadczenia powiem Ci, że najlepiej wychodzi mimo wszystko nauczenie się. Już nie mowie tutaj o gównie, które moze Ci się w życiu nie przydać. Pamięć trzeba ćwiczyć a nauka jest do tego najlepsza, więc korzystaj póki jesteś w LO i masz czego się uczyć, bo potem bedziesz płakał na studiach i żadna słuchawka Ci przy sesji nie pomoże bo tyle materiału co będziesz miał do wkucia to zesrasz sie a nie nagrasz ;)
B ( o ) ( o ) B S

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Problemy z nauką w LO :D
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline Infinitas

• Prawie użytkownik
« Ostatnia zmiana: 17 Gru, 2011, 10:09:48 wysłana przez Infinitas »

Offline Dale Cooper

• American Pro Hater
  • Pr0
    • CTG TV
Hmm to może prostsze rozwiązania? Zawodówka?
mniut i piah

Offline Infinitas

• Prawie użytkownik
Nie :)
Dobra, mógłby ktoś uprzejmie zamknąć ten burdel? :)
Dziękuję ^^

bandit112

• Gość
Nie wytrzymał forumowej presji :D

Offline Infinitas

• Prawie użytkownik

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Dziękuję ^^

Cóż, założyłeś (nazwijmy to szczerze) głupi temat, dostałeś pouczające odpowiedzi od życzliwie życzących Ci ludzi - pogódź się z tym i na przyszłość pomyśl dwa razy.

Żeby nie było - ja też ściągałem w liceum, od historii mieliśmy bardzo wymagającego "sora", który przesadzał z ilością materiału. Mieliśmy wyryć książkę na pamięć (wtedy to było wyzwanie, teraz wystarczyłby mi dzień, dwa). Wsadzałem odtwarzacz mp3 do rękawa, z rękawa kabelkiem jedną słuchawkę do ucha i opierałem się na ręce tak, że tej słuchawki nie było widać. Czy żałuję? I tak dostawałem ledwie tróje, historię naszego kraju znam tak sobie, ale za to na powszechnej nie musiałem ściągać ;)

Cóż, powodzenia na sprawdzianach :)

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
ale mp3 w przypadku osoby która nei zamierza się niczego wcześniej uczyc to głupi pomysł, bo nie wyobrażam sobie ciągłego przewijania na ślepo i o sekundy, żeby znaleźć fragment w którym jesto dpowiedź. Dlatego poleciłem telefon, sam tak jechałem na uczelini na historii, bo mieliśmy wykładowcę, który zadawał pytania w stylu (prawdziwy przykład) "co sądzisz o wprowadzeniu stanu wojennego i dlaczego uważasz że było to złe". Koleś totalny PiSuar i przy lewackich pogladach zrzynka to jedyne rozwiązanie.
B ( o ) ( o ) B S

Offline Infinitas

• Prawie użytkownik
Dziękuję ^^

Cóż, założyłeś (nazwijmy to szczerze) głupi temat, dostałeś pouczające odpowiedzi od życzliwie życzących Ci ludzi - pogódź się z tym i na przyszłość pomyśl dwa razy.

Żeby nie było - ja też ściągałem w liceum, od historii mieliśmy bardzo wymagającego "sora", który przesadzał z ilością materiału. Mieliśmy wyryć książkę na pamięć (wtedy to było wyzwanie, teraz wystarczyłby mi dzień, dwa). Wsadzałem odtwarzacz mp3 do rękawa, z rękawa kabelkiem jedną słuchawkę do ucha i opierałem się na ręce tak, że tej słuchawki nie było widać. Czy żałuję? I tak dostawałem ledwie tróje, historię naszego kraju znam tak sobie, ale za to na powszechnej nie musiałem ściągać ;)

Cóż, powodzenia na sprawdzianach :)
No właśnie mam coś podobnego właśnie z historii i dlatego się nad takimi rzeczami zastanawiam, bo nauczyć się pamięciowo słowo w słowo notatek po 6 stron wyczerpuje mój czas(którego ciągle mi brakuje), zważywszy na fakt że i tak za tydzień nic nie będę pamiętał z tego. Tym bardziej że jeżeli nie przepisze się idealnie notatki to mam śliczne adnotacje na marginesie i 2 ^^ Ale dobra, mniejsza z tym.
« Ostatnia zmiana: 17 Gru, 2011, 13:12:52 wysłana przez Infinitas »