Autor Wątek: Android  (Przeczytany 181167 razy)

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Odp: Android
« Odpowiedź #875 12 Lut, 2016, 16:45:48 »
return to monke

Offline szu

• Gaduła
« Odpowiedź #876 12 Lut, 2016, 18:56:27 »
Bierz jakiegos xiomi albo huawei i juz. Nie ma sie co rozczulac. Mocy zapas.
If you are able to drift properly, you simply look much cooler than your mates.

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
« Odpowiedź #877 12 Lut, 2016, 19:50:02 »
Wziąłęm meizu m2, zobaczymy :)
return to monke

Offline Amal_68

• Pr0
  • You've heard of the golden rule, haven't you?
« Odpowiedź #878 12 Lut, 2016, 20:03:03 »
Wziąłęm meizu m2, zobaczymy :)

Nieeeeeeeee...
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!
*** http://ucio94.soup.io/ ***

Offline mwczesniak

• Gaduła
« Odpowiedź #879 12 Lut, 2016, 20:41:54 »
@Amal_68
Co powiesz o Xiaomi Redmi Note 3? Masz jakieś dojście do kupna tych telefonów w PL czy standardowo Aliexpress itp chińscy sprzedawcy? Posiadasz może jakiś smartfon tej firmy, bo ogólnie na necie mają dobre opinie, ale nie znam nikogo kto by miał takiego fona.

Offline Amal_68

• Pr0
« Odpowiedź #880 12 Lut, 2016, 20:45:51 »
@Amal_68
Co powiesz o Xiaomi Redmi Note 3? Masz jakieś dojście do kupna tych telefonów w PL czy standardowo Aliexpress itp chińscy sprzedawcy? Posiadasz może jakiś smartfon tej firmy, bo ogólnie na necie mają dobre opinie, ale nie znam nikogo kto by miał takiego fona.

Ja mam Redmi Note 2 od października(?) 2015. Trójki nie widziałem. Nikt znajomy też nie ma. Swój kupiłem na Aliexpress. Wgrany polski rom. Kurwi jak pojebany. Jedynie snapchat coś tam się buntuje przy nagrywaniu. Poza tym kosa. Żadnej zawiechy. Wszystko płynnie śmiga. Bateria 1 - 2 dni, a telefonu używam jak laptopa. Nie wiem... coś byś chciał jeszcze wiedzieć?
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!

Offline mwczesniak

• Gaduła
« Odpowiedź #881 12 Lut, 2016, 21:02:40 »
Dzięki! Powiedz jeszcze jak z jakością wyświetlacza, czy fon robi przyzwoite zdjęcia oraz jak z jakością dźwięku. Teraz trochę się cykam ściągać z Chin żeby mi cła nie dojebali. Wcześniej jakoś się udało tego uniknąć jak ściągałem ZTE. Myślę jeszcze nad Samsungiem J5 dual sim, ale podejrzewam, że Xiaomi (zwłaszcza Redmi Note 3) wciąga nosem tego Samsunga.

Offline Amal_68

• Pr0
« Odpowiedź #882 12 Lut, 2016, 21:37:51 »
Dzięki! Powiedz jeszcze jak z jakością wyświetlacza, czy fon robi przyzwoite zdjęcia oraz jak z jakością dźwięku. Teraz trochę się cykam ściągać z Chin żeby mi cła nie dojebali. Wcześniej jakoś się udało tego uniknąć jak ściągałem ZTE. Myślę jeszcze nad Samsungiem J5 dual sim, ale podejrzewam, że Xiaomi (zwłaszcza Redmi Note 3) wciąga nosem tego Samsunga.

Podejrzewam również. Aparat jest Samsungowski w xiaomi. Zdjęcia robi na prawdę przyzwoite. W dobrym świetle żyleta. Wyświetlacz ma FHD. Kąty ma takie że możesz na płasko czytać. 410ppi, czyli w pizdu gęsto. Nie jest pokryty chyba licencjonowanym gorilla glass, ale nie rysuje się od byle gówna :)... Jak Ci chinol wyśle jako "Gift for family", a najczęściej tak robią, to Ci nic nie dojebią ;). Mój 4 albo 5 telefon z chin.

"Całe życie na farcie. Jeszcze ani razu nie wpadłem. I nie wpadnę" :P

Offline Lubder

• Użytkownik
« Odpowiedź #883 05 Mar, 2016, 13:19:32 »
Pany, są tutaj posiadacze One Plus One albo Two? Moja Xperia Z1C wyzionęła ducha i potrzebuje telefonu nowego. Nadal chwalicie? Bo od czytania internetów już mi mózg wypłynął ;)

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
« Odpowiedź #884 05 Mar, 2016, 14:07:39 »
Wie ktoś, kiedy mają rozsyłać przedsprzedażowe s7? Bo od przebierania nóżki zaczynają boleć :D

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
« Odpowiedź #885 05 Mar, 2016, 14:11:59 »
Dostał ktoś już może Andrzeja 6 na LG G3?
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Dmaligator

• Pr0
« Odpowiedź #886 05 Mar, 2016, 15:20:51 »
Pany, są tutaj posiadacze One Plus One albo Two? Moja Xperia Z1C wyzionęła ducha i potrzebuje telefonu nowego. Nadal chwalicie? Bo od czytania internetów już mi mózg wypłynął ;)
Ja mam dwa jedynkę i dwójkę wolę two, ale szwagier też ma dwa i mówi że jedynka szybsza.
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline domas

• Moderator Globalny
  • Dziki osioł numer raz
    • Animus
« Odpowiedź #887 05 Mar, 2016, 15:37:38 »
@Lubder są posiadacze OnePlus One i dalej niezmiennie chwalą ;)

Mam gas na Xiaomi Mi5 w wersji z 4GB RAM, 128GB i ceramiczną obudową...

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #888 06 Mar, 2016, 00:00:21 »
Dostał ktoś już może Andrzeja 6 na LG G3?
Ponawiam pytanie ;)
Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #889 11 Mar, 2016, 02:55:16 »
I ponawiam!

BTW: mój G3 padł wreszcie po... 57 godzinach! Szok, bo przecież skubańca nie oszczędzam!
Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #890 16 Mar, 2016, 00:27:49 »
Od paru dni śpię ze "Sleep as Android". Jako, że uważałem dotąd, że spanie i jedzenie jest dla słabych, ale mój organizm mie przypomniał - może z okazji nadchodzących urodzin - że już nie mam 20 lat... Takoż program ten powoduje, że wstaje się lepiej, świat wydaje się piękniejszy. Czy komuś się to podoba, czy nie.
« Ostatnia zmiana: 16 Mar, 2016, 07:18:39 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline bandit112

• Gaduła
« Odpowiedź #891 16 Mar, 2016, 01:14:12 »
Od paru dni śpię ze "Sleep as Android". Jako, że uważałem dotąd, że spanie i jedzenie jest dla słabych, ale mój organizm mie przypomniał - może z okazji nadchodzących urodzin - że już nie mam 20 lat... Takoż program ten powoduje, że wstaje się lepiej, świat wydaje się piękniejszy. Czy komuś się to podoba, czy nie.

Ja nigdy nie wiedziałem gdzie to umiejscowić, żeby dobrze sczytywało ruch, aż w końcu po paru próbach zrezygnowałem...

Offline Dmaligator

• Pr0
« Odpowiedź #892 16 Mar, 2016, 08:00:54 »
Przed spaniem aplikuje do ustnie (czopki jak by były pewnie było by przyjemniej)  łyżkę stołową oliwy z oliwek. Jeszcze nie spotkałem osoby która po zastosowaniu nie śpi. Też się dziwię, ale działa od pierwszego razu.
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #893 16 Mar, 2016, 19:25:05 »
Ja nawet mając oliwę tylko w szafce już zasypiam!
Paczki z głów!

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
« Odpowiedź #894 16 Mar, 2016, 22:51:07 »
Właśnie kupiłem S6'kę (miało być japko, ale jednak mały budżet przeważył, bo dorwałem w całkiem niezłej cenie [1600] nówkę Samsunga). So far: zajebisty wyświetlacz i naprawdę niezły aparat, zauważalnie lepsza jakość muzyki w porównaniu do S4 (większa scena, lepsza separacja, większa głośność), pozwala mierzyć tętno, co przynajmniej dla mnie jest olbrzymią zaletą. Minusy - dość mocno się grzeje, po czym potrafi czasem zwolnić (nie tak, żeby muliło, ale widać, że działa wolniej), darmowego Dropboxa wymienili na Onedrive, za którym nie przepadam; do tego trochę gorzej leży w ręce niż S4, no i ponoć czas pracy na baterii ssie, ale mam go dopiero od dzisiaj, więc nie wiem, na razie tego nie zauważyłem. No i największy minus - wywalili slot na karty pamięci. Czas najwyższy zrezygnować z muzy we FLACu albo przerzucić się na Tidala. Czas pokaże, czy to był dobry zakup, ale na razie jest ok.
« Ostatnia zmiana: 16 Mar, 2016, 22:53:35 wysłana przez gizmi7 »

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
« Odpowiedź #895 16 Mar, 2016, 23:11:01 »
Do mnie w piątek przychodzi S7, nawet w miarę się uwinęli, bo wstępnie wysyłka miała być na przełomie marca i kwietnia  :)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
« Odpowiedź #896 16 Mar, 2016, 23:25:39 »
Z ciekawości: wziąłeś sam telefon czy w zestawie z VR/kamerą 3D?

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
« Odpowiedź #897 16 Mar, 2016, 23:45:14 »
Z ciekawości: wziąłeś sam telefon czy w zestawie z VR/kamerą 3D?

VR

Posty połączone: 17 Mar, 2016, 14:25:32
Przyszedł dzisiaj, póki co bez okularów, które mają zostać rozesłane jakoś w kwietniu. Mam kilka wstępnych przemyśleń, zupełnie tęczą nie rzygam, ale ogólnie jest pozytywnie.

Z plusów dodatnich:
- aparat jest najlepszy, jaki dotychczas widziałem w smartfonach. Kij z tym, że ma tyle pikseli co Nokia N8, którą kupiłem w 2011, ale jakość zdjęć i szybkość ich robienia wgniata w fotel.
- ekran jest bardzo czytelny, nawet w pełnym słońcu, wzorowy kontrast, odwzorowanie kolorów można ustawić realistyczne, albo bardziejsze ;)
- wygodnie leży w dłoni, ogólnie wykonanie takie, że mucha nie siada.
- szybkość działania
- wodoszczelność, można robić chłodzenie wodne przy bardziej wymagających grach :D
Ale nie obyło się bez plusów ujemnych:
- baterię wciąga, jak Charlie Sheen kokainę, ale to pewnie da się jakoś zoptymalizować ustawieniami
- obudowa szklana jest fajna, tylko zostają paluchy
- głośnik jest w miejscu, które odruchowo zakrywam palcem
- gniazdo słuchawek na dole

Update soon
« Ostatnia zmiana: 17 Mar, 2016, 14:25:56 wysłana przez lwronk »

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #898 17 Mar, 2016, 17:41:43 »
Update soon
Rozumiem, że przenosisz głośnik i gniazdo słuchawek ;).
Paczki z głów!

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
« Odpowiedź #899 17 Mar, 2016, 18:49:14 »
Update soon
Rozumiem, że przenosisz głośnik i gniazdo słuchawek ;).

Obowiązkowo ;)