Autor Wątek: Elektryczna maszynka do golenia  (Przeczytany 16760 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline Pronounce

• Pr0
Ja używam zwykłej Wilkinsona

( Obraz usunięty.)

Wcześniej używałem Gilette niebieskich i ze zmiany jestem happy.

Do łepetyny moja Love ma zajebistą z ceramicznymi ostrzami :D

Amen :) Dobre żylety to jest to, ogólnodostępne, niezawodne i tanie :)
Używam takiej samej.

Offline sylkis

• Pr0
Ja tam do zgalania wąsów i polików na ze dwa razy w tygodniu używam tego gilette fusion z silniczkiem :D nawet na samą wodę jak mi się rano nie chce i jest git.
A do tego brodę i baki raz na miesiąc na najkrótszą długość, jaką da się ustawić na strzyżarce z nakładką. Polecam ;)

...o reszcie ciała może nie będę się rozpisywał, ale kurwa rozjebał mnie wątek woskowo-analny :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline czesław

• Nowy użytkownik
Ja się gole zwykłą maszynką, ale jeśli chodzi o głowę to zainwestowałem w fajny model strzyżarki dla mężczyzn i głowę goli się tym świetnie. Szybciej niż moją wcześniejszą maszynką do strzyżenia i może nawet trochę dokładniej. I ostatnio zauważyłem, że częściej golę głowę niż brodę.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Ale temat ;D

Z posta można wnioskować, że małżonka należy do megawłochatych, stąd tendencja do zużywania pół paki żelu na raz. Wniosek błędny, małżonka należy po prostu do ubernieoszczędnych.

To chyba cecha Naszych Pań, bo tą ilością żelu jaki Moja :love: zużywa na jednokrotne "pod paszkami" ( ;D ) to ja bym golił swoją paszczu przez pewnie tydzień :P

Co do golenia natomiast - żel>>>>>pianka. Jedyna pianka jaka wg. moich sprawdzań jest w stanie dorównać dobremu (badziejstwa za kilka zeta z jakiś stonkomarketów to inna sprawa) żelowi, to YvesRocher: http://www.okazje.info.pl/ud/uroda/yves-rocher-pianka-do-golenia.html ale że kosztuje więcej niż dobry żel, to sensu w jej kupowaniu IMO nie ma.

Co do żeli natomiast, dobry jest Mach3, a z tańszych fajnie goli Nivea biała lub srebrna. Gillety różnie. I żeby jeszcze podnieść poziom gejostwa tematu ;D dodam, że najlepszym żelem jakim się goliłem, był... damski Palmolive Satin Care waniliowy ;D I serio, radzę się kiedyś ogolić żelem damskim bo można się pozytywnie zaskoczyć ;D

Co do maszynek, kiedyś jechałem "żiletami" jeszcze na tym ich starym systemie mocowania, a potem jakoś przypadkiem kupiłem maszynki z Lidla (Gibellini w zestawie 20szt ostrzy+rączka) i stwierdziłem że sam różnicy in minus nie czuję, za to mój portfel in plus już tak ;)

PS. Jakiś balsam polecacie? Nie mogę używać nic alkoholowego, Nivea na mnie nie działa kojąco za bardzo (ot rzadki krem i tyle), jeden z Avonów był przyjemny ale nie mam teraz dobrego "dilera" a najlepszy mój balsam ever (YvesRocher Eryo) jest nie do kupienia... Na co warto patrzeć w sklepach, żeby działało łagodząco na podrażnienia i nie kosztował nie wiadomo ile?
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline mattuck

• Gaduła
  • troche troll

To chyba cecha Naszych Pań, bo tą ilością żelu jaki Moja :love: zużywa na jednokrotne "pod paszkami" ( ;D ) to ja bym golił swoją paszczu przez pewnie tydzień :P

sprawdzone, mój żel starczył "do 4 razy dłużej"

ja ogólnie jade na jednorazówkach Bic, tylko kurwica mnie bierze jak chce się podgolić (a nie zapuszczać "jak rośnie") to kurwa za chiny nie potrafię zrobić tego równo, i metodą "równam z prawej, równam z lewej i tu jeszcze ciut na dole" dochodzę do "a pierdole zgole to wpizdu"... i tak od 5 lat....
kupie pasywny pickup brige do 7

Offline fudasfudas

• Prawie użytkownik
    • sekator
Używaj maszynek Polskiej produkcji,wspieraj Polskie firmy,sprawdź,czy producentem jest Polska firma.To ważne ,bo inaczej pieniądz z Polski spierdala i biedniejemy.
żarcie-żer    *    sranie-ser