Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Tak, np.: Żona nie przestaje mie proponować sweterków, a żebym nie marzł nawet kupiła mie (mimo protestów) kalesony. Nie noszę!
A ja polecam Philips HQ6940.
SpoilerBacio, jestem kurwa prorokiem. "cztery gitary?! po co ci?"
nie czaje bab
Hehe powiem Ci Bacio, że to bardzo kuszące:P Ja np. ostatnio kupiłem jedną za 70-80 zł w tesco bo im sie ceny modeli pojebały;)
jedna to bas, więc się nie liczy. dla mnie się nie liczy, dla Niej to tyż gitara
Cytat: SiaraRB w 06 Paź, 2011, 22:53:34Hehe powiem Ci Bacio, że to bardzo kuszące:P Ja np. ostatnio kupiłem jedną za 70-80 zł w tesco bo im sie ceny modeli pojebały;)Zrób drugie podejście - jeszcze Ci na brova dam! Cytat: Amanita w 06 Paź, 2011, 22:52:24jedna to bas, więc się nie liczy. dla mnie się nie liczy, dla Niej to tyż gitara Uwaga! (pokaż Pani i powiedz, że się bardzo znam:) Bas to nie gitara! Nie liczy się!
Jak nagrzewasz ostrza to gorącą wodą, czy taka lekko ciepłą? Bo lanie gorąca bardzo szybko tępi. Ja praktykuję raczej ogrzanie twarzy, też poprawia komfort i rezultaty golenia Jeśli chodzi o test to tak na serio, chodziło mi o sprawdzenie tego, o czym ktoś tu nadmienił jakoby golarki szarpały zarost, a maszynki ładnie cięły. Innych "outputów" (czas golenia, gładkość ryja...) nie zamierzam brać pod uwagę, bo są kwestią raczej indywidualną.