Główka pasuje do reszty, zajebisty projekt ogólnie, skala wypas, kurwa cudo.
Ino markery zjebane, ale wiadomo - gusta sratatata
no właśnie jak dla mnie markery lepiej żeby były, a zwykłe kropki mnie nie zadowalają i nie stać mnie na wymyślanie co by mogło się tam znaleźć bardziej oryginalnego, a jak wiadomo zmiana matrycy kosztuje więc zostaje Piranha
A wracając do tematu: to chyba jedyna gita RANa tutaj, którą będę chciał kiedyś odkupić 
jak już nie będe miał co jeść to zapewne sprzedam

Wizualnie super, tylko że ja bym PAFy wsadził... ale z drugiej strony ja lubię muł 
ja bym wsadził BareKnuckles ale nie mam już piniendzy

biała powinna być... główka trochę taka hmm... no i ta podstrunnica jakoś taka... nie no dobra zgrywam się, wyglądem zabija
a tak btw, czy to tylko mi się wydaje, że jakby ją ustawić pionowo to tam pod mostkiem widać taką mordę - (: ........ :S
tzn. ta mordka jest widoczna w takiej orientacji (: jak jest pionowo rzecz jasna.. trochę nieskładnie to napisałem.
ja tam widzę dużo zeschizowanych "twarzy" i to właśnie dlatego to drewno od bardzo dawna mi się podobało

Widzę, że też zmieniłeś miejscami switcha z potem 
właśnie ostatnio zastanawiam się czy nie wrócić do oryginału czyli switch w środku

zobaczymy jeszcze..
ogólnie fajnie że sie projekt podoba, czekam z wami na efekty, aż do października hehe