http://www.jamhub.com/landingpages/harmonycentral/Niby nie wzmacniacz, ale role spelnia podobna do koncowki mocy jak by nie patrzec
Powiem wam ze chcialbym zagrac na czyms takim probe. Jako entuzjasta zabawek L6 nie przeszkadzal by mi brak halfstacka za plecami, w zamian za to mamy wiecej miejsca i mix ustawiany indywidualnie dla kazdego.
Ja np. lubie stawac obok paczki, bo wtedy moje uszy nie cierpia, a mamy na tyle wytlumiona sale ze kiedy nie stoje w "glownym strumieniu" poziom glosnosci jest bardzo ok i mnie ma potrzeby stosowania zatyczek, ale wtedy z racji "kierunkowosci" paki dodaje wiecej gory.
Bardzo narzeka na to basista bo on dostaje tym co leci z paczki po uszach, a stoi naprzeciwko swojego majdanu basowego na srodku(przy okazji tez na przeciwko mojego). Z tym gowienkiem nie bylo takiego problemu. No ale to taka mala dygresja
No i najistotniejsze jest to ze taki POD pracuje w warunkach do ktorych glownie zostal stworzony, czyli do pracy w linii. Do tego nie ma problemow z kiepska akustyka sali, potrzebujemy znacznie mniej miejsca, od razu mozna cos nagrac w pewnie calkiem niezlej jakosci. Tak naprawde mozemy grac u siebie w domu o ile glos wokalisty komus nie przeszkadza(botego juz nie przyciszymy). Dla mnie mega bombeczka.