...bo szukam motorka jakiegoś
Sprawa jest dosyć ciężka - mam A1, hyosung'a 125 chce się pozbyć - naprawde fajne moto ale jak na 125 jest po prostu za ciężki = na upartego mój brat swoją 50tką mnie objeżdża dopóki nie wbije na 4...a o 5tce mogę pomarzyć bo to tryb eco :/
Jeździłem dosyć sporą liczbą moto i stwierdzam, że dla mnie idealną pojemnością by było 250-300 ccm.
Wszyscy na gwałt mnie cisną na suzuki GS 500 - nie jeździłem na tym ale chyba będzie już troche za mocne - a ja nie jeżdżę jak idiota - od prędkości wole winkle
No to teraz schody - motocykli z taką pojemnością to ja na palcach jednej ręki potrafie wymienić - oczywiście mówie tu o street'ach
Jest yamaha ybr 250 - ale z drugiej ręki dobry egzemplarz jest troche przydrogi...
Jest hyosung gt 250 - bardzo lubie te motocykle, ale w PL z nimi jest troche cięzko, a tymbardziej jeśli chodzi o ten model...
I teraz najlepsze - z pośród wszystkich motorków najbardziej przypadł mi do gustu...<zatkać uszy> - chińczyk - konkretnie Zipp Nitro 250 - mówcie co chcecie naprawde genialnie mi się tym jeździło, potężne heble z przodu, stoppie mi co chwila wychodziło póki nie wyczułem hamulca, jak oglądaliśmy z kumplem rame w środku to zdziebko zszokowałem - tak solidnej ramy w chińczyku to ja bym się nie spodziewał- wykonanie też niczego sobie tylko KURWA JEGO MAĆ Zipp wycofał go ze sprzedaży i będzie problem z dostępnością a o częściach zamiennych już nie mówie.
Jak już mówimy o chińczykach - junak coś tam ma ale tych tworów to ja sie cholernie boje
No i co tu robić ? Jak ktos coś wie to niech doradzi niekoniecznie musi być mowa o moich przykładach bo to tylko...moje przemyślenia
Po prostu szukam motorka na szose, wygodnego ale z takim sportowym zacięciem. No i oczywiście ma się dobrze w zakrętach składać