W życiu każdego gitarzysty przychodzi czas na zmiany. Również i ja, płynąc z nurtem, postanowiłem w końcu "dozbierać i kupić lampę"
Lecz, jak wiadomo, do każdego heada potrzebna jest kolumna. I zacząłem poszukiwania. Nie mając dużych środków byłem zdecydowany na Harleya Bentona na Celestionach, jednak po pewnym czasie przypomniałem sobie, dlaczego sprzedaję obecnego wzmaka. Otóż ciężki to klocek jest. Tak więc zacząłem poszukiwania od nowa. Tym razem moim celem stała się paka jednogłośnikowa. W międzyczasie zdecydowałem się na kupno wyrobu od MG, konkretnie Firebirda, a z racji tego, że jego starszy brat Fendmess ponoć najlepiej śmiga na Eminencach postanowiłem skoncentrować moje poszukiwania na pakach z tymi głośnikami. I znalazłem! A raczej to ona znalazła mnie
W odpowiedzi na moje ogłoszenie odezwał się do mnie Dan777 mówiąc, że ma na sprzedaż pakę na Eminence Wizard. Kosztowała mnie ona 650 złociszy. Zwykle grile i narożniki w Aurorach z tego co wiem robione są w takim fioletowym, wchodzącym dla mnie zbytnio w róż kolorze (ale co kto lubi
) takim jak tu:
więc poprosiłem o przemalowanie i mam teraz czarny mat
Przed zakupem ogrywałem ją na EVH 5150III i zrobiła na mnie gigantyczne wrażenie. Jedyną rzeczą do której mogę się przyczepić jest to, że myślałem że będzie lżejsza
Gdy sprawię sobie head postaram się dać jakieś próbki.
A oto zdjęcia (poprawione
):
Spoiler