Cóż, mnie wzięło na backupowy instrument, to się zacząłem rozglądać, bo nie widzi mi się kupować drugiego MMJP7, chyba, że BFR... ale za tę cenę mogę już powalczyć za granicą kastoma, tylko, czy ktoś mi zrobi takiego, żeby wykonanie było na poziomie Music Mana BFR właśnie? O takiego?
w temacie angielskich lutnikow mozesz dopisac
www.crimsonguitars.com , poznalem Benjamina osobiscie i mialem okazje ograc kilka gitar i robi wiosla na wysokim poziomie..., a wykonczenie na poziomie BFR..hmm..mialem kilka BFR-ow, sa to instrumenty, w ktorych nie ma czego sie czepiac poczawszy od wykonczenia poprzez brzmienie i przede wszystkim stabilnosc drewna, strojenie itd., i nie jest latwo znalezc firme customowa, ktora wykona instrument na takim poziomie jak MM...niby jest duzy wybor, tylko niestety jak odbierasz swoj instrument to prawie zawsze cos jest nie tak, albo braki w wykonczeniu, albo wioslo nie stroi jak powinno, albo po kilku miesiacach gryf zbyt mocno pracuje..mozna by wymieniac, zawsze bylem milosnikiem MM, niestety nie produkuja 8-ek, ale jesli tylko pokaze sie na rynku to na pewno kupie i pewno sie nie zawiode