Witam
Mam problem z Tone Portem UX 2 i jestem bardzo bliski wyrzucenia go za okno
. Moze pomozecie. Otoz kupilem go w 2007ym, wszystko chodzilo jak nalezy przez 2-3 lata. Potem niewiadomo z jakiej przyczyny zaczal mi szwankowac w temacie latencji. Sciezka po nagraniu jest nierowno, przesuniecia sa wlasciwie na dlugosci calej sciezki. Przede wszystkim ZAWSZE poczatek jest nierowno, dalej roznie - czasami za szybko albo za wolno. Ogolnie wyglada to tak ze po nagraniu trzeba siedziec parenascie minut by pociac to na kawalki i zrownac bo jest all over the place.
Probowalem juz wszystkiego. W tym czasie wymienilem caly komputer (obecnie AMD 4x3,11, 4gb ram i 500gb sata II), formatowalem dysk, instalowalem na nowo Winde XP, probowalem innych kabli USB, instalowalem najnowszy firmware i sterowniki do TP, instalowalem na nowo Reapera. Kupilem nawet drugi egzemplarz tego smiecia (Pod Studio UX2) ale bylo dokladnie to samo. Probowalem tez na innym kompie o zupelnie innej specyfikacji, to samo. Panowie z Line 6 nie moga pomoc
. Wlasciwie jednynej rzeczy jakiej nie probowalem to postawienie Win 7 ale nie wiem czy to cos da. Moze ktos pomoze ? W innym przypadku chyba zaufam Line 6 jeszcze raz i kupie Poda X3 Pro bo ma calkiem spoko brzmienia i byloby milo gdyby dzialal jak nalezy. Jak nie, to Audiobox 44vsl. Co sadzicie ?