Po paru miesiącach bujania się ze sprzedażą Laneya TF320 w końcu otrzymałem info ze składu, że ktoś go kupił. Wtedy zaczęło się rozkminianie co nowego kupić. Stwierdziłem, że dozbieram i kupię lampę
Najpierw miała być paka 112 od Noisy Boxa na jakimś V30 czy coś, potem do tego chciałem kupić Basha SH20. Ale co to co to?
Na alledrogo Tiny Terror za 1100
Pamiętając, że wersja combo mi się podobała, wynegocjowałem stówkę w dół i kliknąłem magiczne ''Kóp Teras''
Chuj, że nie będę miał do czego tego podłączyć, ważne, że będę miał to:
No i tak w domku miałem pierwszą lampkę
Spoiler No to ok, mam lampę, co teraz?
Na pakę tymczasowo kasy brak, ale ale - mam zmarszczala MG15DFX. Szybkie ogarnięcie jaką impedancje ma głośnik: jest, 8. No to biorę lutowadło, gniazdo jack i tak przekształciłem go w paczuszkę ^^ Ale ile można grać na chujowej 8 calowej pierdziawce w MDFie.
Troche kasy wpłynęło, szukamy paki. Chwilowe rozważanie Noisy Boxa, jakichś używanych zmarszczali 212, itp. aż w końcu stwierdziłem, że pierdole takie ceny, szukam używki 112. Miałem do kupienia białego Noisy Boxa na Seventy 80 za bodajże 700, nawet się zgasowałem, ale po paru opiniach na shoutboxie i złych wspomnieniach z Seventy 80 w Laneyu popierdoliłem ten temat. Jeszcze pare takich propozycji było, aż Maciek nasłał na mnie matiego304, z Noisy Boxem na Emi V12 w cenie Pienciuset złotych polskich i tak o to wzbogaciłę się o takie czarne, dość duże pudeło jak na 112 z piękniutkim grillem, właśnie takie wykończenie najbardziej preferowałem
I tak oto znalazłem się w posiadaniu całkiem przyjemnego zestawiku:
Spoiler Jak to brzmi? Hmmm... Jakoś tak:
Ale może też zagrać tak:
Takie coś też da rade ukręcić
I to na samym Epi. Strat robi jeszcze inniejsze sałndy, bardziej w kierunku Dio z Aldrichem, jestem pod zajebistym wrażeniem ile sałndów można wycisnąć z 3 gał i dopałki. Wiadomo, nie są to identyczne sałndy, bo nigdy takich nie osiągnę, ale z grubsza da się. Najbliżej mu do Pride & Glory, co mi zajebiście odpowiada. Jak narazie po około 4 miesiącach użytkowania robi mi i raczej nie prędko zmienię rig
Tym bardziej, że cholernie zależy mi na mobilności. Prupki jakieś zrobię jak dorwę jakieś międzymordzie i nauczę się je obsługiwać wraz z mikrofonem
Dzięki wielkie z tego miejsca dla matiego i Maćka, paka jest w pyte
Loff w chuj 3<