Jako że mi się nudzi, no i kupiłem se majka, a także myśląc se, że może niektórzy z was mają ochotę czasem se pomieszać coś z wokalami, wpadłem na pomysł, że będę nagrywał tracki, coby usery się mogli pobawić.
Dodatkowo mamy święta, większość z was będzie miała mnóstwo wolnego czasu, gdzieś pomiędzy jedzeniem, rozpakowywaniem prezentów, jedzeniem, opierdalaniem się, jedzeniem, opierdalaniem się, tyciem, upijaniem się i jedzeniem.
Spoiler Jestem świadom że niektórzy, mimo wszystko, będą zapierdalać jak dzikie świnie, zupełnie tak samo jak przez całą resztę roku, dla takich ludzi szacun za wytrwałość i chęci oraz nieszacun za fail w życiowych wyborach (żeby nie było, sam postanowiłem zostać maszynistą, a to jest praca bez świąt)
I dlatego właśnie, myśląc o was, misie, postanowiłem wrzucić coś na szybciutko na ruszt. Na szybciutko, bo spieprzam zaraz do wawy, a majka ze sobą nie biorę. Stąd trochę niezajebiste to może być.
Te niezajebistości będziecie musieli sobie poprawić troszki, usunąć wyraźne oddechy, gdzieś tam miejscami załtotjunować, wyrównać, a przede wszystkiem pozbyć się okropnych pyków, jako iż jeszcze nie dorobiłem się popfiltera.
Mogłoby być lepiej nagrane i zapewne będzie następnym razem, trzeba jednak, jak wiadomo, od czegoś zacząć, lepszy taki start niż żaden. Spieszyłem się wybitnie, albowiem chciałem zdążyć na pociąg. Nie zdążyłem, ale teraz nie bardzo mi się chce tam cokolwiek poprawiać, chyba po prostu pójdę spać. A i postaram się jakoś soon dograć te niższe partie (niestety mój wokal pracuje albo w trybie low freq albo high freq, jakoś nie chce pracować w obu na raz, to chyba niedoleczona choroba).
Liczę na wielki odzew mniej i bardziej profesjonalnych forumowych mieszaczy. Proponowałbym, żebyście dograli ściechy gitar do tego, jak ktoś opanuje już tą trudną sztukę, to niech może podzieli się z innymi, żeby reszta mogła po prostu mieszać, nie martwiąc się gitarami (a kto będzie miał czas i ochotę i samozaparcie, to sobie sam gitary dogra). A i garki mogę spróbować otabować, cobyście mogli wyczarować je do midów.
Paczka z projektem z reapera:
http://dl.dropbox.com/u/3530835/mix/no%20morals.rar Tab (wersja rozwojowa 0.9.2):
http://dl.dropbox.com/u/3530835/mix/07.%20Without%20Morals.gp5 Spoiler Gitary schwycone w całości - dwie rytmiczne, leady oraz solówki, wszystko na jakieś 120% dobrze. Perka zrobiona cała, oprócz sola. Basem się nie bawiłem. Przy robieniu bębenków nie radzę się sugerować tabem i robić wszystko dokładnie pod niego, ale czasem spojrzeć sobie w kawałek i posłuchać co gdzie jest i jak uderzone, tudzież robić według własnego uznania, co się komu gdzie podoba.
Info:
Spoiler Tempo: ćwierćnuta = 112bpm Tonacja: Chuj wie jaka Strój: Jak w tabie = A# 7th Standard
Pozdrawiam
Oddany sprawie, kochany Toluś