Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 507309 razy)

Offline excubitor

• Użytkownik
wut? to chyba animacje z loverslab :p
U mnie Skyrim 30GB i mody drugie tyle
"Ja się nie znam, to się chętnie wypowiem."

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Nie pamiętam co to było i teraz nie mogę znaleźć... może to i lepiej bo wolę nagrywać chujowy blek metal niż grać w gry - a jak się okaże że mój zjebany mózg dopisał sobie zero na końcu to tyle będzie z nagrywania :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
Jak to w co - CHEEKI BREEKI IV DAMKYE

Stalker 2 ma ilość kretynizmów wprost proporcjonalną do tego jak ta gra wciąga. A wciąga kurewsko mocno.
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline wuj Bat

• Pr0
!!!

Paczki z głów!

Offline Filun

• Gaduła
  • gwiazda mangozjebów
Wiedźmin-sredźmin, tylko Gothic kurwancka

gitaro-modyfikator-amator

Post Scriptum: specjalne życzenia dla ✨fOrUm sEveNsTriNg✨ kocham was 🤘😤

Offline Rot

• Gaduła
!!!

AWWWW YIISSSSSS, Ciri taka jaka powinna być wg książek - 100% wiedźmin.

Offline wuj Bat

• Pr0
Rozumiem, ale książki tak daleko nie sięgają, prze pana ;) Ciekaw jestem jak to wszystko opowiedzą. Przy okazji: pierwszy zwiastun Cyberpunka był 8 lat przed premierą 😁
Paczki z głów!

Offline Rot

• Gaduła
Rozumiem, ale książki tak daleko nie sięgają, prze pana ;) Ciekaw jestem jak to wszystko opowiedzą. Przy okazji: pierwszy zwiastun Cyberpunka był 8 lat przed premierą 😁

Sięgają, pod koniec, w zamku Stygga, masz wskazówkę że jest już wiedźminką. A wcześniej w Kaer Morhen mówią że wierzą, że dziecko przeznaczenia nie będzie potrzebowało mutacji. No i złoty smok, który dokładnie w ten sposób tworzył swoich następców.

Offline wuj Bat

• Pr0
A, zgadza się... Bo obleciałem całą sagę na początku roku, faktyka. Niemniej zadziwia mnie z roku na rok ilość ludzi z dupościskiem. Dostają efekt pracy setek ludzi przez X (nieraz dosłownie) lat i potrafią tylko: "iiiiiiiiiiii.....", a kurła nie potrafią dobrać gaci do bluzy, esteci i twórcy...

Krótko mówiąc jestem podjarany, po odbiór W3 stałem o północy z pryszczatymi nastolatkami i piwniczkami - i tym razem też tak zrobię! Żyć czeba umić ;)
Paczki z głów!

Offline Majk

• Gaduła
A ja zamówiłem żonie SteamDecka pod chujinkę, pewnie sam też skorzystam to akurat będzie okazja drugi raz przejść trylogię albo chociaż samą trójkę.

Offline wuj Bat

• Pr0

Posty połączone: 21 Gru, 2024, 01:16:00
« Ostatnia zmiana: 21 Gru, 2024, 01:16:00 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi

Nareszcie skończyłem Planescape: Torment, do którego się przymierzałem chyba całe życie i nigdy nie udało mi się tego przejść od deski do deski. Mechanicznie i jeśli chodzi o UX interfejsu i questów zestarzała się jak mleko, nawet jak na cRPG, ale fabularno-filozoficzne mięso rozgrywki to najlepsza książka, w jaką grałem. Chyba żadna inna gra tak nie zasługuje na remake (celowo nie mówię remaster, bo mnóstwo by trzeba było przearanżować) i jeśli ktoś też latami odkłada zagranie, to gorąco zachęcam, żeby się zmusić i przemęczyć pierwszych kilka godzin, bo im bliżej końca, tym większy to jest triumf ludzkiej kreatywności. Skrajnie idiosynkratyczne, momentami wkurwiające tak, że chce się gryźć tynk ze ścian, ale arcydzieło.

Offline wuj Bat

• Pr0
Brzmi tak skrajnie w obie strony, że od razu przypomniała mi się ex żona 😁
Paczki z głów!

Offline Rot

• Gaduła
Po normicku - Kosmiczny Maryniorz Dwa.

Czyste power fantasy, no kurde robi mi dobrze, kampania sztos, i ten dreadnought to czysta komedia, ale multi, w trybie PVE, to jest to, mogę sobie pomalować mojego gnojka tak jak mi się podoba (prawie) więc biegam sobie Space Wolf, z tym że cały bling ma typowy dla smerfów. Na ten moment wszystkie misje w PVE mam zrobione na Lethal nie licząc dwóch najbardziej upierdliwych, zabawa przednia, przestałem rysować, przestałem grać na gitarze, liczy się tylko rozwalanie ksenosów i heretyków. Inni gracze nie są toksyczni z reguły, szczególnie na wyższych poziomach trudności, sami cię będą zmuszać żebyś się leczył żebyś im nie padł przy pierwszej okazji.

A tak to nie wiem czy o tym pisałem, ale polecam Scorn, jest klimat.

Offline wuj Bat

• Pr0
Po ponad 20 latach powraca Painkiller! Ale będzie grane!

Paczki z głów!