No i stało się, zaspokoiłem jeden z moich GASów.
Mili państwo, przedstawiam wam mojego Ibaneza RG 1527 RB!
Speckę chyba każdy zna, ale:
Gryf: prestige 5-cio warstwowy klon/wenge
Konstrukcja: bolt-on
Korpus: lipa
Progi: jumbo
Mostek: Edge Pro 7
Przystawki: IBZ V77(H), IBZ V87(H)
Progi: 24
Potencjometr: 1xVolume 1xTone
Osprzęt: czarny
Kolor: Royal Blue
Paczkę dostałem parę dni temu (dzięki Lisu
i tak się jakoś złożyło, że zaraz po jej odebraniu musiałem śmigać do pracy. To było najdłuższe 8h pracy w moim życiu. Enyłej, kiedy wróciłem do domu w środku nocy, zabrałem się za gorączkowe rozrywanie papieru pakowego w celu odsłonięcia upragnionego kartonu z jeszcze bardziej upragnioną zawartością. Po chwili, oczom mym ukazała się czarna skorupa futerału.
-Jakże piękny to futerał - pomyślałem i bez zbędnych (jak mi się wydawało) przygotowań psychicznych otworzyłem go. Pierwszy zatrzask, drugi, trzeci...
Już świtało kiedy wyszedłem z transu. W rękach ponętne kształty w kolorze RB, kostka zdarta do połowy, a uszy bolą od ucisku słuchawek. Jeszcze przez chwilę pogłaskałem ją czule, po czym wstałem, umyłem się i poszedłem do szkoły.
Ciągle jestem pod działaniem efektu WOW, więc wszystko w tej gitarze jest absolutnie cudowne. Stockowe PUpy gadają całkiem nieźle, a obicia lakieru jeszcze mi nie przeszkadzają:) Chociaż... dodatkowa struna mogłaby być trochę grubsza, bo zestrojona do A przypomina flaczek.
Parę fotek zrobionych dziś:
Galeria przeniesiona - przeszukaj album użytkownika wysek Galeria przeniesiona - przeszukaj album użytkownika wysek Galeria przeniesiona - przeszukaj album użytkownika wysek Galeria przeniesiona - przeszukaj album użytkownika wysek Galeria przeniesiona - przeszukaj album użytkownika wysek Galeria przeniesiona - przeszukaj album użytkownika wysekTeraz pozostało mi zbierać kaskę na następne wiosło. Tym razem będzie to setius 7