Autor Wątek: paintball  (Przeczytany 1345 razy)

Offline zerodead

• Gaduła
  • It's hard to calm the beatle inside of me
    • cinemon band madafakaz!
paintball
« 20 Kwi, 2009, 14:09:51 »
ktoś tu uprawia i może poradzić jak zacząć i na co zwracać uwagę?

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
Odp: paintball
« Odpowiedź #1 20 Kwi, 2009, 14:17:41 »
Ja bym przede wszystkim na głowę i jajka zwracał uwagę ;) Tyle z mojego doświadczenia ;)

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
« Odpowiedź #2 20 Kwi, 2009, 14:21:05 »
Kiedys troche sie w to bawilem, z tym ze ja sie zaczepilem u milosnikow "pompek" a nie zadnych semi, czy innych elektrycznych szybkostrzalow. Za duzo kasy idzie na speedball i tym podobne. Moja kariera byla krotka, ale bardzo milo to wspominam, i dalej to bardzo lubie, tyle ze niestety brakuje czasu.

A co do tego jak zaczac, przede wszystkim sprzet, czyli marker, butla, ubranie ochronne no i bardzo wazne - dobra maska. Lepiej wydac te 2-3 stowy na sama maske i widziec swoich przeciwnikow, niz meczyc sie z zaparowanym badziewiem. Dobrze tez miec rekawiczki, bo strzal w paliczek cholernie boli. Na glowie warto miec czapke, albo kaptur, zeby oslonic kark z tylu.

Znajdz w necie chociazby jakas grupe/klub ze swojej okolicy, ktora sie w to bawi i zacznij sie z nimi umawiac na gry.
No pain No gain !

Offline Antash

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #3 20 Kwi, 2009, 16:02:17 »
Ja preferuję airsoft, lepsza zabawa  :)

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
« Odpowiedź #4 20 Kwi, 2009, 16:22:22 »
my sie bawimy, ale bardziej bawimy niz powaznie podchodzimy. glownie lesne bitki, nawet i bez scenariuszy, ale kto wie co bedzie pozniej. speedball mnie nie jara, a ASG to juz w ogole kicha w bezposrednim porownaniu (IMHO).

jako okularnik jestem sklonny uwierzyc ze maska ktora nie paruje jest zajebista! na poczatku mialem z tym problemy, teraz jest lepiej. nie wiem jaka maska byla na moim dziobie, bo wypozyczamy sprzet (od miasta Puszczykowa :zuo: ), ale byla spoko. dowiem sie i dam znac ;)
Łe tej.