Panowie, nie przesadzacie czasem? Bo te wycieczki na userów z małą ilością postów już jakieś takie mało fajne się robią. Tutaj kolega dodatkowo od 3 lat jest zarejestrowany.
To może mi ktoś napisze w innym temacie, że po cholerę się pytam "ile warto dać za triaxisa"?
Jak ktoś kupi jedną gitarę na kilka lat to się nie przejmuje, ja np. mam napady GASów i staram się kupować graty po takich cenach, żebym mógł je potem sprzedać bez większej straty, kiedy mi się "zachce" czegoś innego. W innym wypadku bym zbankrutował, bo raz się sprzeda "dobrze" a innym razem się wtopi, często sporo.
Można popatrzeć na archiwum allegro, ale nie wiadomo za ile ostatecznie się co sprzedało, więc pytanie nie jest takie głupie.
Prosty przykład - starszy PRS stoi circe 6-7, za nowszego (klucze phase 3) można dostać 8kzł. Mimo wszystko jest to przydatna wiedza jak się myśli o zakupie, bądź sprzedaży jakiegoś piera.
Możesz napisać do użytkownika Musza - on miał kilka MM JP różnych i lepiej się orientuje. Za czasów kiedy ja się interesowałem tymi modelami, za opcję z piezo trzeba było dać cire 6kzł.